Гра


1/8

Кубок Волині, Центральний майданчик
2: 5

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Кунаков О.




Про гру:

Цьогоріч жереб вже на стадії 1/8 фіналу Кубка Волині звів в усіх парах практично рівних суперників. У звітному матчі увазі глядачів було запропоновано двобій представників Суперліги, які поки що займають 2 останні рядки в турнірній таблиці. Місяць тому суперники вже зіграли між собою в чемпіонаті і тоді хлопці з «Вілії» впевнено перемогли. Торпедівці, цілком природно, прагнули реабілітуватися за прикрі поразки і налаштувались на кубковий матч вкрай рішуче. Їх наполегливість була винагороджена на п’ятій хвилині, коли Сергій Віхрук спрямував м’яч у сітку воріт Олександра Ярмощука.

 А за кілька хвилин захисники «Вілії» не змогли завадити Олегові Кодлубаю втекти на побачення з голкіпером і подвоїти перевагу торпедівців. Хоча, якщо говорити відверто, рахунок на табло мало відповідав перебігу подій на полі, «Вілія» атакувала більше, швидше і небезпечніше. Господарів майже весь перший тайм рятувала натхненна гра на останньому рубежі Юрія Фіщука. Але незадовго до перерви гостям вдався нестандартний розіграш кутового і досвідчений Володимир Гапон зумів розпечатати кіпера «Торпедо». І одразу ніби мішок розв’язався, поки господарі приходили до тями, гравці «Вілії» встигли відзначитись ще двічі.

 По перерві характер гри не змінився, до Юрія Фіщука повернулася впевненість і гольових подій не відбувалося майже до самого завершення гри попри достатню кількість небезпечних моментів, які створили гості. А за кілька хвилин до кінця зустрічі «Вілія» повторила свій розіграш кутового і знову відзначився Володимир Гапон. Таким чином, до когорти чвертьфіналістів Кубка Волині приєдналась «Вілія».