Гра


1/8

Кубок Волині, Центральний майданчик
5: 0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

На превеликий жаль поєдинок, що претендував на звання центрального матчу кубкового вік-енду, насправді виявився доволі нудним. Вже після оголошення ігрового протоколу, а точніше складу ковельчан, стало зрозумілим, що гостям буде відверто важко протистояти максимально озброєній «Надії». Як показали подальші події, так все і сталося.

Без провідних виконавців «Шанс-Авто» виглядав приреченим. Діючий чемпіон з Хоріва та львівськими виконавцями у складі домінував на майданчику в усіх компонентах футзалу і вже у першій половині зустрічі стараннями Ярослава Писька, Володимира Данилюка та Ігоря Кудінова створив комфортний гандикап у три м’ячі.

Ковельський колектив не здавався і намагався зломити негативну тенденцію розвитку подій на майданчику СК «Арена Спорт». Граючий президент клубу та тренер Олександр Мороз власним прикладом закликав своїх підопічних до бою, але переграти кіпера «Надії» Ігоря Пунду цього разу «шансівцям» не судилося.

Більше того наприкінці другого тайму дві позиційні атаки господарів закінчилися влучними пострілами Олександра Хлюбка та Сергія Шафранського. Підсумкові 5:0 засвідчили той факт, що з двох найтитулованіших футзальних клубів Волині боротьбу за Кубок Волині продовжить «Надія».