Гра


1/8

Кубок Волині, Центральний майданчик
2: 0

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Голоскоков С.




Про гру:

Після «пістного» попереднього матчу між «Надією» та «Шанс-Авто» вболівальники чекали футзальної «куті» від протистояння «Волиньагротех» - «Кураж». Проте команди після різдвяних канікул не горіли бажанням пригощати глядачів десертом. Господарі академічно атакували, втрачаючи нагоди відкрити рахунок, а горохівчани марнували свої шанси у контрвипадах.

Лише на 8-й хвилині невтомний Дмитро Бурковський створив «родзинку» у вигляді гольової події – 1:0.

Забитий гол дещо оживив обох суперників. Гравці почали діяти більш розкуто і гострих моментів значно побільшало. Навіть суха статистика свідчить, що команди нанесли практично рівну кількість ударів по воротах, а голкіпери порівну виручали своїх партнерів від пропущених голів. Здавалося, що «Кураж» ось-ось заб’є і гра отримає нерв, що так подобається глядачам.

Проте лучанин Ігор Ніщик за п’ять хвилин до закінчення основного часу матчу остаточно знищив інтригу потужним ударом із району 10-ти метрової позначки.

2:0 за рівної гри робили господарів майданчика явними претендентами на вихід у чвертьфінал Кубку Волині. Всі спроби горохівчан переломити хід поєдинку за рахунок пресингу та гри з п’ятим польовим успіхом не віншувалися.