Гра


Фінал

Кубок Мрії, Майданчик ПАРКЕТ
5: 3

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Голоскоков С.




Про гру:

Як ми повідомляли в анонсі звітного футзального вік-енду, вписати своє ім’я в історію турніру під назвою Кубок Мрії. Цього річ отримали учасники фіналу з команд ФК «Пірванче» та «VadRus». Чемпіон «регулярки» в Четвертій лізі вийшов з бажанням реабілітуватися за невдачу в плей-офф, а лучани отримали шанс відпрацювати ігрові схеми напередодні битви за титул Абсолютних чемпіонів в П’ятій лізі, де вони виступають фаворитами після першої перемоги в матчі з «Волинь 05» - 4:2.

По дорозі до вирішального поєдинку  ФК «Пірванче» в 1/8-й фіналу обіграв міцний  ФК «Кременець» 5:1, а в наступному раунді в багатому на гольові події протистоянні переміг ХФК «Фіміам-2» 8:4. У півфіналі в матчі з чемпіоном П’ятої ліги представник Четвертого дивізіону також виявився більш майстерним та обіграв «Волинь 05» з рахунком 5:1.

Дорога до фіналу «взуттєвиків» вийшла більш складною. Адже

«Vadrus» починав турнір з кваліфікаційного раунду, де вивявився сильніши за ФК «Вишків» - 6:1. Далі була впевнена вікторія у грі клубом «Покров» 7:1, а в чвертьфіналі обіграний бронзовий призер «регулярки» П’ятого дивізіону «Штурм» - 5:3. В кубковій битві 1/2-ї з представником старшої ліги, представленої «бронзовою» командою «Луцьк-Центр» був за фіксований результат 6:3 на користь лучан. І ось зустріч з чемпіоном Четвертої ліги за титул володаря Кубку Мрії, яку лучани вже на 9-й секунді відзначили фолом. А гольова подія сталася на 3-й хвилині, коли швидку комбінацію ФК «Пірванче» завершив Дмитро Михальчук.

В середині першого тайму гості організували кілька гострих атак аби розвинути свій стартовий успіх. І якщо в першому випадку кращий бомбардир «червоно-чорних» Іван Костюк влучив у стійку воріт, то його партнер по команді Назарій Степанюк відправив «селект» у сітку воріт господарів.

За кілька миттєвостей своє взяття воріт оформили зуміли оформити і «взуттєвики». Досвідчений Вадим Іванюк отримав м’яч на лівому фланзі та невідпорно пробив у рамку – 1:2. Такий мінімальний рахунок став підсумком першої частини «омріяного» фіналу.

По перерві темп гри не спав і суперники розпочали традиційні футзальні «гойдалки», під час яких гострота виникала біля воріт обох  опонентів. Але найгостріший момент в дебюті другого тайму виник біля воріт ФК «Пірванче», коли обігравшись із «стовпом» непоганий гол забив Олег Демчук – 2:2.

Коли до завершення основного часу гри лишалося трохи більше 4-х хвилин, коли події в матчі набрали справжнього драйву. Спочатку камбек після 0:2 зробив «Vadrus». На лівому фланзі Павло Палій майстерно розібрався в епізоді – 3:2, а за хвилину перший дубль у матчі оформив Дмитро Михальчук з Пірванче та рахунок зрівняв.  А переможний результат лучанам по суті приніс кращий гравець поєдинку Вадим Іванюк, котрий в гольовому епізоді зіграв ефектно та ефективно, оформивши другий дубль. Остаточну переможну крапку в зустрічі поставив Дмитро Бондарчук, і вже за мить над головами переможців поплив Кубок Мрії під пісню легендарного Фреді Меркюрі «Ми чемпіони». А наступного дня на лучан ще чекало випробування другим фіналом плей-офф П’ятої ліги, де лучани могли зробити золотий дубль після перемоги над командою «Волинь 05».

Кращі гравці: Вадим Іанюк – Дмитро Михальчук