Гра


Фінал ІІ матч BOX №1

Cake Cup, Майданчик ПАРКЕТ
2: 1

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Голоскоков С.




Про гру:

Після півфінальних перемог на матчах втішного турніру, в якому переможці отримують солодкі призи вийшли команди, які минулих сезонів билися за звання Абсолютних чемпіонів Волині. В першому фінальному поєдинку «Cake Cup №1» невдахи Суперліги луцькі команди «Динамо» та «Кураж», котрі впевнено подолали півфінальний бар’єр, зустрічалися між собою. Підсумком першої частини дербі стала вікторія динамівців з рахунком 4:2. І ось друга зустріч амбітних суперників.

Гандикап у два пункти дозволяв динамівцям діяти розкуто та отримувати позитивні емоції від ігрового процесу. А «россо-нері» докладали максимум зусиль, аби відродити інтригу в двоматчевому протистоянні та скоштувати смачного торту вагою в 4 кг. Проте згадати насправді гольовий епізод до перерви було важко. Більшість позиційних атак завершувалася ще на стадії організації. Тому коли після сигналу на перерву на табло продовжили горіти нулі, особливого здивування цей факт не викликав.

Після відпочинку суперники більш емоційно реагували на події в матчі, але пов’язано це було з оцінкою гравцями епізодів з порушенням правил. Гол стався у момент, коли у матчі лишалося 9 хвилин ігрового часу. Динамівець Богдан Понагайба пробив на правому фланзі з гострого кута, чим сильно здивував голкіпера номінальних господарів – 0:1.

Тренерський штаб клубу «Кураж» швидко відреагував на пропущений м’яч та  почав долучати до наступу п’ятого польового гравця, на що «Динамо» зробило дзеркальну відповідь, долучивши до гри «воротаря-моталу». Цей крок виявився малоефективним, адже в одній з атак Андрій Чабан влучним пострілом рахунок у матчі зрівняв – 1:1. А за три хвилини до фінального свистка Юрій Борецький відродив інтригу «солодкого» двобою, завершивши комбінацію одноклубників голом – 2:1.

Переможний рахунок матчу, але не фінального протистояння завершився на користь «Динамо» 5:4 і ласувати смачним «кейком» у кафе поїхали тезки киян - флагману українського футболу.

Кращі гравці: Андрій Чабан – Богдан Понагайба