Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Голоскоков С.




Про гру:

Коли у першому фінальному матчі тижневої давнини за 22 секунди до завершення черговою помилкою «Волинь Угринів» скористався Назарій Демчук і підбив підсумок першого раунду – 3:0, стало зрозумілим, що фаворитом у боротьбі за титул Абсолютного чемпіона Волині в Четвертій лізі сезону 2020/2021 стає хорівська команда «Надія-3». Хоча срібний призер «регулярки» звичайно мріяв про реванш і з білим прапором на гру не виходив. Більше того, «зелено-чорні» зі стартовим свистком великими силами пішли вперед та створили низку небезпечних моментів, притиснувши опонента до власних воріт. Третя «Надія» маючи гандикап у три пункти, боронилася спокійно та впевнено. А за кожної кращої нагоди відповідала гострими випадами. Проте бажання забити гол на 7-й хвилинні трансформувалося у влучний постріл, що наніс в рамку Андрій Яковець з команди «Волинь Угринів».

До завершення першого тайму господарі заставили добряче попрацювати голкіпера гостей Сергія Здебського, фарт якого дозволив підопічним Віктора Ревка піти на перерву за рахунку 1:0.

Після відпочинку місце у воротах  хорівців зайняв герой першого раунду протистояння за чемпіонство Павло Плісак, на якого навантаження з  кожною хвилиною другого тайму збільшувалося в геометричній прогресії. Левова частка ігрового часу відбувалася на половині «Надії-3», яка зрідка організовувала швидкі контр-випади.

В середині другої половини гри тиск на ворота суперника приніс «волинянам» дивіденди у вигляді голу. Автор першого забитого м’яча у Андрій Яковець майстерно розібрався в епізоді, коли треба було зіграти розсудливо. Дубль і на табло запалали цифри 2:0. Щоправда, за десяток секунд угринівець Юрій Марчук переривав гостру передачу гостей та зрізав «селект» у власні ворота. Інтрига у двобої відродилася за п’ять хвилин до фінального свистка коли Олександр Бранюк потужним ударом зробив рахунок 3:1 та заставив фанатів «зелено-чорних» завести на трибунах: «Волинь! Волинь!»

Напруга зростала. Емоції вирували. Каркас воріт зіграв за гостей, а сигнал арбітра про завершення гри підбив підсумок двох раундів, за сумою яких з рахунком 4:3 перемогла «Надія-3». Титул абсолютних чемпіонів Волині в Четвертій лізі разом з ексклюзивними нагородами стали першою позитивною новиною фінального вік-енду для президента клубу Віктора Ревка, який ще кілька хвилин тому каліками обзивав своїх улюбленців, що таки втримали переможний результат.

 Кращі гравці: Андрій Яковець – Павло Пліса