Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Кунаков О.




Про гру:

Після напруженої бойової нічиєї 1:1 у першому поєдинку серії матч-відповідь повинен був дати відповідь хто ж з двох гідних претендентів стане Абсолютним чемпіоном у Другій лізі сезону 2020/21. Суперники достатньо добре вивчили один одного, оскільки вже не перший рік виступають у одному дивізіоні. Тому обидва колективи розпочали матч максимально обережно, намагаючись не припускатись помилок на своїй половині майданчика і сподіваючись, що суперник схибить першим. У «камазівців» відчувалась відсутність попереду креативного Олександра Мусійчука, а лідер «фіолетових» Вікентій Голіщев перебував під постійною щільною опікою когось з номінальних господарів і був практично позбавлений м’яча. Тому й не дивно, що перша половина зустрічі пройшла майже без загроз воротам обох фіналістів і нулі на табло цілком відповідали перебігу подій на майданчику.

По перерві гра проходила у схожому стилі, але ближче до завершення поєдинку команди нарешті почали діяти активніше. В першу чергу це стосується «КроШу». Гості у заключній частині гри притисли «Камаз-Агро» до власного карного майданчика і завдали добрячих клопотів Іванові Левчуку пострілами з дальніх та середніх дистанцій. Голкіпер господарів діяв у рамці бездоганно, але й він був безсилий врятувати свою команду на 21-й хвилині, коли Тараса Потоцького знайшли точним пасом на дальній стійці і він в дотик увігнав «Select» під поперечку. Не встигли господарі прийти до тями, як Роман Павловей продерся до їх воріт, відкотив м’яч під удар Вікентію Голіщеву і той потужним ударом у верхній кут подвоїв перевагу «КроШу». «Камазівці» взяли тайм-аут і вийшли на майданчик з п’ятим польовим гравцем. Доволі швидко їм вдалося скоротити відставання – рикошет після удару Руслана Дорощука змінив напрям руху м’яча і Сергій Ціхоцький не встиг зреагувати. Проте, надалі гості відіграли у захисті надійно, а з кількома дальніми ударами впевнено впорався голкіпер.

Отож, «КроШу» у напруженій фінальній серії забиває на 1 гол більше, ніж суперник і стає Абсолютним чемпіоном у Другій лізі.

Кращі гравці: Руслан Дорощук – Тарас Потоцький