Гра


33: 54

Хронометрист / Делегат:

Крачунова А./Кунаков О.




Про гру:

Після поразки «Любарта» 5:7 у стартовому поєдинку серії інтрига перед матчем-відповіддю була просто неймовірна. Обидва колективи були настроєні по бойовому і вийшли на майданчик налаштовані за будь-яку ціну завоювати омріяний трофей. Гості розпочали дуже гостро, вже на перших хвилинах вони мали дві шикарних нагоди забивати, але відмінно зіграв Микола Плетеницький, потягнувши удари впритул Сергія Степанюка та Сергія Піддубного. На жаль, команди не змогли впоратись з напругою і перші кілька хвилин зустрічі більше нагадували дзюдо або бої без правил, а не футзал. Лучани встигли набрати критичні п’ять фолів вже на 5-й хвилині матчу. Та вгамувати емоції виявилося не так легко, «Любарт» порушив правила вшосте і Ігор Кушецький з 10-метрової позначки відкрив рахунок. Та лучанам швиденько вдалося відновити рівновагу – Андрій Чуднов підправив у сітку постріл Сергія Степанюка зі штрафного. На 8-й хорівці наздогнали суперника за фолами і гра дещо заспокоїлась. Це було на руку «князівській» команді і під завісу першого тайму їм вдалося зрівняти загальний рахунок у протистоянні. Спочатку Андрій Чуднов реалізував 10-метровий, а на останніх секундах не порозумілися Микола Плетеницький та Станіслав Паньків і останній головою відправив м’яч у власні ворота.

По перерві лучани продовжили діяти активніше і вже в дебюті другого тайму Сергій Піддубний несильним, але точним ударом заскочив зненацька голкіпера номінальних господарів. МФК «Хорів» не став зволікати і невдовзі випустив п’ятого польового гравця, що дозволило перехопити ініціативу та закрити «Любарт» на власній половині майданчика. На 24-й хвилині Денис Лавренчук здавалося вирішив долю протистояння потужним та ідеально точним ударом з рук вразивши ворота хорівців. Та поєдинок був ще далеко не завершений. У наступній атаці господарям вдається нарешті класний розіграш і Василь Блащук з близької відстані переправляє «Select» до сітки. А на останніх секундах Назарій Данів зі штрафного поблизу карного майданчика лучан потужним ударом увігнав м’яч у самісіньку дев’ятку.

Рахунок за підсумком двох матчів зрівнявся і переможця довелося визначати за допомогою пробиття 6-метрових ударів. Міцніші нерви виявилися в «Любарта», лучани реалізували усі свої спроби, а от Назарій Данів пробив у стилі Роберто Баджо – значно вище поперечки.

Таким чином, «Любарт» бере реванш за поразку тижневої давнини і вдруге поспіль стає Абсолютним чемпіоном у Суперлізі та позбавляє МФК «Хорів» можливості зробити золотий дубль.

Кращі гравці: Ігор Кушецький – Андрій Чуднов