Гра


Фінал

Кубок Волині, Майданчик ПАРКЕТ
13: 33

Хронометрист / Делегат:

Журибіда В./Корпош Р.




Про гру:

Фінальний матч Кубку Волині між двома командами Віктора Ревка по проханню команд був призначений на 9.30 ранку. Від такого рішення не були в захваті ніхто: ні АМФВ, ні глядачі та і самі команди також, але це життя.

Напередодні сьогоднішнього матчу, МФК «Хорів» у напруженому та емоційному поєдинку за звання Абсолютного Чемпіона Волині сезону 2020/2021 у серії післяматчевих пенальті поступився ФК «Любарту». Єдине, що радувало Віктора Ревка, що Кубок однозначно буде у його руках.

Сама гра розпочалася доволі прогнозовано: через обмеженість кадрового потенціалу «Надія» розпочала із п’ятим польовим. Хорівчани відбивши стартовий натиск суперника також застосувала даний футзальний прийом. Ранковий матч так і проходив під катання м’яча по паркету, але до гострих моментів справа не доходила. Одна з атак «Надії», де Микола Плетенецький спіймав круглого та швидко розпочав атаку «Хоріва» вкинувши на Романа Москалика, котрий головою переправив м’яч у сітку – 1:0. Практично одразу у Миколи Радька був шанс реабілітуватися та зрівняти рахунок, але не зумів влучити у ворота. На 10 хвилині чергова обрізка зелених привела до голу Назарія Даніва. У наступній атаці Віктор Чудля скоротив відставання у рахунку – 2:1, але час стрімко скорочувався.

Після перерви кардинальних змін на полі не відбулося – «Надія» продовжувала вимотувати суперника з п’ятим польовим, а хорівчани холоднокровно чекали свої шанси і при першій можливості також використовували додаткового польового гравця. В одному з епізодів Віктор Чудля класно перехопив шкіряного, але перекидаючи суперника трішки не влучив у порожні ворота.  Далі була маса нереалізованих моментів у обох команд: то поперечина, то стійка, то голкіпери заважали, а подекуди просто влучити у рамку не могли – шкіряна куля вперто не хотіла потрапляти у сітку… Але на 19 хвилині Вадим Видихай таки проштовхнув «помаренчевого» у ворота «Надії» - 3:1. Справи у багаторічного флагмана стали кепські, але спочатку Юрій Хавер влучив у стійку, а згодом і знаний волинський бомбардир Володимир Бобилєв знову скоротив відставання до мінімуму 3:2. За 12 секунд до завершення поєдинку Віктор Чудля таки зрівняв рахунок у матчі – 3:3 та перевів матч у серію післяматчевих пенальті. Багаторічний лідер футзалу Волині підтвердив свій клас та влучно пробив усі свої удари, а от МФК «Хорів» програв свій другий фінал за два дні. Із виконанням шестиметрових ударів у синьо-білих явно не все гаразд…

Ми стали свідками чергової перемоги команди Віктора Ревка: «Надія» здобула вчетверте трофей Кубоку Волині.

Кращі гравці матчу: Роман Москалик – Віктор Чудля