Гра


1/8

Кубок АМФВ, Центральний майданчик
1: 7

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Голоскоков С.




Про гру:

Останній матч 1/8-ї Кубку АМФВ перетворився на луцьке дербі добре знайомих клубів, котрі в цьому сезоні грають в різних лігах. З перших хвилин «Мідас» спробував продемонструвати першолігову сутність і провів кілька гострих атак поспіль.

«Стеллу» даний факт не збентежив. Чорно-жовті відбили стартовий наступ  суперника і кинули в атаку лівим флангом Тарлана Гаджиєва, який у кращих традиціях свого героїчного однофамільця – радянського героя-підводника Гаджи Гаджиєва, запустив торпеду-гол у дальній кут воріт «Мідаса». На 7-й хвилині саме Тарлану вдалося подвоїти рахунок. Третій номер «Стелли» з гострого кута завершив комбінацію партнерів під час виходу «три в два».

Ще за три хвилини гольову естафету від автора дублю, котрий вирішив перепочити на лаві запасних, підхопив Віктор Мойсіюкі зробив рахунок 0:3. А далі чергову вдалу торпедну, даруйте фут зальну, атаку знову завершив нащадок героїчного підводника Тарлан Гаджиєв.

На цьому, зловивша кураж, «Стелла» не зупинилася і п’яту пробоїну у віртуальному борті пароплава-команди «Мідас» зробив Роман Ткачук. За рахунку 0:5 команди пішли відпочивати.

В другому таймі господарі майданчика спробували переломити хід гри та втриматися на плаву кубкових перегонів за рахунок швидких атак, але черговий влучний постріл кращого гравця матчу Тарлана Гаджиєва відправив на дно останню надію команди, що носить імя античного царя. «Мідас» був не схожий на себе і боротьбу за Кубок АМФВ припинив.

За шість хвилин до фінальної сирени команди ще встигли обмінятися голами, але принципово це вже нічого не міняло.