Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Орлов В. / Кунаков О.




Про гру:

 У Третій лізі найцікавіші події лишились на десерт – трійка лідерів у матчах між собою має розподілити місця у медальному заліку. Теоретично, хтось із пелотону може застрибнути на третю сходинку, але там підібрались настільки рівні і бойовиті команди, що будь-кому з них уникнути очкових втрат буде вкрай важко.

Отож, у першій частині трьохсерійного трилера глядачі побачили протистояння між Нововолинськом та Топільним. Забігаючи трохи наперед, зазначу, що власне трилера не вийшло. «Нововолинськ» з різних причин не зміг виставити на гру кількох провідних гравців, в тому числі і плеймейкера команди Михайла Соколяна без гострих передач і вдалих підключень якого атака номінальних господарів була надто повільною, щоб тримати захист суперників під постійним тиском.

«Топільно» одразу після стартового свистка включило максимальні оберти, на першій же хвилині Олександр Коровіцький скористався сумбуром, що виник у захисних лавах господарів і спрямував м’яч у ворота Віктора Сльозки. Не встигла хвилинна стрілка зробити повний оберт, як Андрій Ткачук потужним пострілом ледь не зламав стійку воріт нововолинців, але через дві хвилини вже ніщо не завадило йому подвоїти рахунок.

 Захопившись наступом топільчани пропустили контратаку і Юрій Кошелинський реалізував вихід віч на віч з голкіпером. Гості дещо послабили натиск і до кінця тайму гра проходила переважно в центрі майданчика. По перерві нововолинці приклали максимум зусиль, щоб врятувати матч і на початку тайму їм вдалося притиснути гостей до їх воріт і змусити понервувати. Трохи не пощастило Івану Жуковському, після його пострілу м’яч влучив у поперечку. Наприкінці гри господарі майданчикаі остаточно втомилися і гравці «Топільного», звільнившись від пресингу, встигли ще двічі засмутити голкіпера господарів.