Гра


2 Тур Без ліги

Волинська газета, Центральний майданчик
1: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Радовенчик Віктор




Про гру:

 

Цікаво було подивитися на молоду амбітну команду з м. Рівне, адже це новий колектив який був створений у минулому році, але вже прийняли участь у багатьох змаганнях, правда на теренах лише Рівненської області. Лучани ж себе не погано зарекомендували у грі проти хмельницької команди.

ФК «Олімп» відразу насіли на ворота суперників і мали безліч нагод для взяття воріт. Семенюк Василь і в цьому матчі був на висоті, нівелюючи всі зусилля рівненчан на перевагу у цьому матчі.  І тільки основна четвірка «Олімпу» змінилася, як команда відразу пропустила гол, який забив Камець Владислав. Відразу любартівці мали ще одну нагоду для взяття воріт, та нападник не влучив по м’ячу, стоячи в одному метрі від пустих воріт. Наприкінці першого тайму вже вдало попрацював воротар рівненчан, зберігши рахунок 0:1 у першому таймі.

Не встиг розпочатися другий тайм, як Назарчук Артем подвоїв перевагу своєї команди.  Далі за справу взялися рідні брати ФК «Олімп». Бойко Роман обіграв двох гравців та прострілив на свого брата Володимира, якому нічого не залишалося як скоротити рахунок до 1:2. Буквально за хвилину дежавю, але Бойко Володимир не влучає у ворота. А далі простий розіграш кутового призводить до голу у ворота ФК «Олімп» від Назарчука Артема. Поки рівненчани оговтувалися від голу, Лисенко Назар збільшив перевагу до рахунку 4:1. Олімпійцям нічого не залишалося, як піти відігруватися пятьох, проте це ні до чого не призвело. Матч так і закінчився перемогою ФК «Tatrafan Любарт Junior».

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803