Гра


3 Тур Без ліги

Волинська газета, Центральний майданчик
3: 1

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Радовенчик Віктор




Про гру:

 

До цього поєдинку обидві команди після двох турів мали у своєму активі по нуль балів. Тобто це був матч за третє місце у групі та вихід до 1/4 фіналу Першої Ліги.

Відразу ж на майданчику розпочалася запекліша боротьба. Гравці МФК «Дім Фасадів» хотіли досягти результату завдяки швидким діям у атаці, авангардівці ж навпаки завдяки своєму досвіду. Перших п’ять хвилин гравці авангарду були набагато більш близькими аби відкрити рахунок, показували чудову зразкову гру на контратаках. Проте не щастило. Як то кажуть фарт був не на їхньому боці. Адже на 5хв Затериха Богдан  пройшов по флангу і чітким ударом у дальній кут відкрив рахунок. А на 8хв саме ФК «Дім Фасадів» зловили на контратаці суперника і подвоїли рахунок завдяки голу Скулинець Владислава.

В другому таймі ФК «Neris-Авангард» змушені були атакувати і на 16хв Крам Максим забив курйозний гол. М’яч від перекладини опустився… не зрозуміло чи у ворота чи на лінію воріт. Проте арбітри були беззаперечні та зарахували гол. Далі вже сил у авангардівців не вистачило. Тим паче Бандура Іван на 17хв збільшив перевагу своєї команди до 3:1.

Обидві команди прямують у Першу Лігу.

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803