Гра


1 Тур Без ліги

Волинська газета, Центральний майданчик
3: 3

Удари по воротах:

19
:
15

Удари у рамку воріт:

11
:
7

Сейви:

4
:
6

Фоли:

3
:
2

Кіперчук Анатолій, Ярмольська Яна, Джафарова Олександра




Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Радовенчик Віктор




Про гру:

 

Команда з м. Рівне перед матчем розглядалася явним фаворитом не тільки групи але й змагань. В команді багато молодих але дуже талановитих гравців розмішаних з досвідченими футзалістами Рівненщини.

Не зрозуміло, що для своїх підопічних ФК «BusMarket» у роздягальні сказав новий тренер Корпош Руслан, але команда вийшла на майданчик НАДТО вмотивованою! Не зважаючи на титулованість суперника, лучани не знітилися і відразу розпочали штурм суперника, який призвів до взяття воріт на 4хв – Крупнік Володимир вийшов сам на сам та переграв голкіпера – 1:0! Сенсація ??? За кілька секунд, гравець лучан мало що не подвоює перевагу, але відразу контра від рівненчан і Мартиненко Артем відновлює паритет. ФК «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» вирішили «добити» зухвалого суперника. Розіграш кутового у їхньому виконанні, воротар перехвачує м’яч, робить вкидання на Федончука Романа, який виводить лучан вперед. Рівненчани нічого не можуть зрозуміти… Йдуть в атаку і Панкратій Віталій робить рахунок 2:2 – зразкова атака у виконанні рівнян. Ну все… Перший тайм майже завершується і можна налаштуватися на другий, та Корчук Іван взяв гру на себе, обіграв пів команди і завершив перший тайм перемогою ФК «BusMarket». З рахунком 3:2. БОЖЕВІЛЛЯ !!!

В другому таймі лучани дещо «підсіли», адже майже всі сили були витрачені. І цим скористався Крук Олександр, зрівнявши рахунок ціною травми. Далі команда з Луцька повністю «окопалася» на власній половині поля, чим і здобули СЕНСАЦІЙНУ нічию !!!!! Дуже цікавий матч !!!

Детальніше - http://amfv.com.ua/news/?id=803