Гра


11: 6

Хронометрист / Делегат:

Трофімчук Р. / Шитов О.




Про гру:

Результативністю в Шостій лізі глядачів не здивуєш. Але коли суперники за 24 хвилини чистого ігрового часу наносять майже 6 десятків! ударів по воротах один одного, то це викликає повагу до команд, які мріють лише про голи. Хоча за законами футзального жанру слід і про захист не забувати.

17 забитих голів побачили вболівальники, котрі обрали для перегляду поєдинок Західного дивізіону «Волиньсталь»-«Приват». Розмір майданчику вдавався в знаки і футзалісти не витрачали багато часу на позиційні атаки, намагаючись бити по воротах суперника з будь-яких позицій.

Більш ефективними в цій справі виявилися «сталевики», котрі забили 11 м’ячів у ворота банкірів. Відразу кілька гравців у складі господарів не обмежилася «одинокими» голами, а зуміли оформити дублі та хет-трики. Проте навіть у лавах переможців поєдинку не знайшлося гравця, який зумів оформити «покер». Нажаль чотирьох забитих голів «приватівця» Сергія Зінчука забракло для позитивного підсумку команді зелено-білих, яка з трьома заліковими балами у турнірній таблиці залишається в когорті аутсайдерів першості.

А «Волиньсталь» завдяки четвертій перемозі в «регулярці» лишається на позиції, котра дозволяє з оптимізмом готуватися до випробувань плей-офф.