Гра


1: 4

Хронометрист / Делегат:

Онищук Ю. / Притулюк Д.




Про гру:

Один з лідерів Четвертої ліги Регулярного чемпіонату волині з футзалу здобуває свою перемогу. Досвідчене «Луцьктепло» не дуже багато змогло протиставити молодому Млинівському колективу «Юність Млинів».

Як то говорять, «Молоді повинні перебігати старших», так і вийшло. Жовто сині показали не погане володіння м’ячем та волю до перемоги. В середині першого періоду Андрій Молоткевич та Едуард Хрипа зуміли розписатись у воротах суперника та зробити рахунок комфортним для своєї команди. По перерві стиль гри команд не змінився хоча «тепловики» почали грати набагато грубіше що і призвело отримання п’яти фолів. Млинівці в свою ж чергу ще на початку другого періоду зуміли закотити круглого у ворота суперника ще двічі.

 Футзалісти в блакитній формі змогли відповісти лише одним голом престижу у виконанні Романа Коневича. Все ж велика кількість набраних фолів могла відзначитись в підсумковому результаті на табло, Але юні млинівці черговою спробою для взяття воріт суперника не скористались. Від «Луцьктепла» вболівальники та глядачі чекатимуть хоча б однієї перемоги, адже в їхньому командному заліку досі нуль.