Гра


1 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
4: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Добре знайома за яскравими матчами минулого сезону в Вищій лізі ФК «Олика» на поєдинок з п’ятиліговим «ТеремноХліб-2» вийшов у звичних кольорах, але під новою назвою «ВУД-ЕКО-БУД». Можливо саме цей факт дозволив лучанам без особливого пієтету до суперника з перших хвилин зустрічі розпочати гру на зустрічних курсах. Як і в стартовому матчі «Ярмарку футзалу», де зустрічалися різнополярні «Олімп» та ФК «Пірванче», розібратися у рейтингових відмінностях було доволі важко. Весь перший тайм тривала рівна боротьба, що завершилася нулями на табло СК «Арена Спорт».

В перерві було чутно, як беззмінний капітан команди та граючий тренер Олег Шахраюк давав настанови своїм підопічним щодо прискорення ігрового темпу та збільшення кількості ударів по воротах суперників. Після відновлення гри краще всіх до порад коуча дослухався Дмитро Кутецький, який у швидкій контратаці номінальних господарів з лівого флангу атаки точнісінько пробив у дальній кут воріт «хлібопіків». А ще за кілька хвилин Дмитро у даром із центральної зони оформив перший ярмарковий дубль та зробив рахунок у матчі 2:0.

За три хвилини до фінального свистка рівний хід поєдинку розбавився гольовим сплеском. Авторами двох забитих м’ячів стали представники другої команди клубу «Теремно Хліб». Щоправда, в першому випадку «селект» від голови гравця «хлібопіків» у боротьбі з автором дублю Дмитром Кутецьким потрапив у ворота лучан, зробивши рахунок 3:0. Але за мить лучанин Ігор Сліпчук завершив гольову комбінацію партнерів по команді і рахунок розмочив. А останню крапку в зустрічі суперників явно різних вагових категорій поставив гравець «ВУД-ЕКО-БУД» Андрій Шокало, який на останній секунді відправив «селект» у сітку. 4:1 – впевнена перемога фаворита.