Гра


2 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
0: 5

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Після мінімальної стартової перемоги 1:0 над ФК  «Пірванче», який представляв Четверту лігу на підопічних Валерія Івахненка очікувало випробування суперником з П’ятого дивізіону – другою командою клубу «Теремно Хліб», яка у стартовому матчі з вищоліговою екс-«Оликою» (команда тепер має назву «ВУД-ЕКО-БУД») аутсайдером не виглядала, гідно поступившись 1:4.

Рівний хід гри на контр курсах тривав до середини першого тайму, зберігаючи інтригу для  глядачів та вболівальників. Але коли Михайло Лобоцький після стрімкого виходу на побачення з воротарем господарів відкрив рахунок, стало зрозумілим, що сенсації скоріш за все не буде. Луцьке дербі ознаменувалося третім на турнірі авто голом, а менше ніж за 2 хвилини до сигналу на перерву забивний  Михайло Брагінець зробив рахунок ще більш комфортним – 0:3.

На другій хвилині другого тайму Роман Костюкевич практично зняв питання щодо переможця у звітній зустрічі впритул пробивши молодого голкіпера «хлібопіків» - 0:4. Подальші експерименти зі складами та ігровими схемами

особливого креативу дербі не додавали. Хоча показовим став епізод на 20-й хвилині, коли «теремнівці» втрьох проти пари гравців вийшли на ворота «Олімпу» та змарнували гольову нагоду. А за  мить досвідчений Олег Мартин в подібній ситуації майстерно розібрався, підбивши підсумок гри – 0:5.