Гра


3 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
8: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Не зважаючи на втому після поразки 0:5 від «Олімпу» примхою календаря на «хлібопіків» чекало ще більш суворе випробування на зрілість в рамках чергового луцького дербі з діючим чемпіоном Волині ФК «Любарт». Попри все, гарячі та замучені футзалісти П’ятого дивізіону не стушувалися перед абсолютним фаворитом і в гарному гуморі чинили  опір «князівському» колективу до середини першого тайму. Нульовий рахунок свідомо не влаштовував тренерський штаб в особі граючого Назара Бугайчука, котрий був вимушений взяти хвилину на роздум. Тайм-аут виявився більштніж корисним для господарів майданчика, котрі за  мить після відновлення  гри вивели на ударну позицію Олександра Шитова. Моторний «Сєргєіч» невідпорно пробив з лівого флангу атаки, а трохи згодом молодий  Назар Цап рахунок подвоїв – 2:0.

Ще до перерви свій власний гольовий  рахунок на «Ярмарку футзалу» поповнив володар золотої медалі абсолютної першості області Антон Дригульський, а молодий Назар Цап оформив четвертий ярмарковий дубль. За рахунку 4:0 пролунав сигнал на відпочинок.

По  перерві тиск на ворота «теремнівців» не зменшився, але спроби «князів» збільшити рахунок наражалися  на власний брак та відчайдушний захист суперника. А 16-й  хвилині матчу чергова спроба організувати гольову комбінацію перетворилася на котрвипад за участю «хлібопіків» Володимира Самрука та Богдана Рабського. Перший оперативно вийшов на дальню стійку, а другий точним пасом у боротьбі із суперником зробив все для успішного завершення комбінації – 4:1.

Проте завершення ігрового часу залишилося за «Любартом». В гольовій феєрії «князів» Олександр Шитов зробив п’ятий дубль турніру, а Антон Дригульський оформив перший хет-трик. На останніх секундах «фокус із шляпою» також підкорився Назару Цапу, який і підбив підсумок дербі – 8:1.