Гра


3 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
1: 1

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Яскраві представники «вишки» та Першої ліги зійшлися у матчі під вивіскою «ВУД-ЕКО-БУД» - «Олімп». Розпочали суперники обережно, намагаючись мінімізувати власні помилки. При цьому підопічні Валерія Івахненка свідомо віддали територію опонентам та шукали свій шанс у контр випадах. Екологічні будівельники з Олики довгий час розігрували м’яч на половині лучан, які уважно стежили за своїми візаві та вчасно блокували всі спроби переграти «олімпійського» голкіпера Івана Семенюка. До пори до часу це вдавалося без проблем, але тиск зростав і в якийсь момент тренерський штаб лучан був вимушений взяти тайм-аут. Пауза та оперативна нарада дивідендів номінальним гостям не принесла, а ось підопічні Олега Шахраюка після відновлення ігрового процесу організували цікаву атаку і Максим Дзекан рахунок відкрив – 1:0.

До честі лучан пропущений м’яч не вибив їх із колії. Команда швидко перебудувала свою гру і за дві хвилини до перерви Олег Мартин на позиції «стовпа» професійно розібрався і з розвороту проштовхнув «селект» у сітку. За нічийного результату команди пішли на перерву.

Після відновлення гри характер подій суттєво не змінився. Господарі формально домінували на майданчику, але випади лучан приховували чимало небезпеки. Екологічні будівельники до того ж багато фолили і під завісу матчу критична маса фолів стала даватися в знаки, не даючи гравцям діяти розкуто. А «Олімп» взагалі міг вирвати перемогу в представника «вишки», коли «ВУД-ЕКО-БУД» двічі поспіль сфолив та був покараний дабл-пенальті. Дві спроби переграти олицького голкіпера з десятиметрової позначки до превеликого жалю суперфаната олімпійців Михайла Кардаша виявилися  невдалими. У підсумку бойова нічия – 1:1.