Гра


1 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
3: 3

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Першим на справді сенсаційним результатом «пахнуло» вже не четвертій хвилині поєдинку, коли моторний та досвідчений гравець «Olam-Kesef Sport» Володимир Третяк майстерно розібрався в епізоді під час виходу на побачення з голкіпером лучан. 0:1 точно не влаштовував господарів майданчика, котрі перейшли у серйозний наступ аби поставити на місце представника Третьої ліги. Футзалісти острожецького колективу довгий час тримали на замку свої захисні редути, а динамівці ніяк не могли організувати взяття воріт. Лише під завісу тайму Богдан Понагайба зумів впритул розстріляти ворота опонентів та підбити підсумок 1:1.

Після перерви господарі з новими силами взялися до штурму воріт опонентів. Через чотири хвилини після відновлення гри Богдан Понагайба оформив черговий «ярмарковий» дубль суботнього дня. Трохи згодом після пасу Миколи Казьмирука один з членів клубу кращих волинських бомбардирів  Леонід Єфремов переправив «селект» у рамку і здавалося зняв питання щодо переможця зустрічі. Проте, все було непросто.

За дві хвилини до завершення  матчу «Olam-Kesef Sport» наважився зняти з гри голкіпера і випустив у чорній манішці автора першого голу Володимира Третяка. І як показали подальші події в останку ігрового часу рішення  тренера гостей Олександра Мосійчука зіграти з п’ятим польовим виявилося цілком вірним. Спочатку Андрій Гузоватий з гострого кута влучив у ворота господарів, а перед самою фінальною сиреною простріл з лівого флангу та авто гол підбили підсумок протистояння – 3:3. Перша сенсація таки сталася в звітному поєдинку.