Гра


2 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
5: 0

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Ліза/Голоскоков Сергій




Про гру:

Свій перший поєдинок на «Ярмарку футзалу» представник П’ятої ліги команда «Мідас-2» зіграла з представником Суперліги «Теремно Хліб», де прогнозовано поступилася 2:5, продемонструвавши при тому характер та креатив  у атаці. Наступним суперником підопічних Юрія Павельчука став лідер минулорічної «вишки» амбітний клуб FC «Respect».

Луцьке дербі розпочалося у високому темпі з рівними шансами на взяття воріт, хоча за п’ять хвилин від стартового свистка атакувальні дії «поважних» почали приносити дивіденди. Затяжний наступ завершився влучним пострілом Артема Клімчука з лівого флангу атаки і рахунок було відкрито – 1:0.

В середині першого тайму FC «Respect» зумів подвоїти результат. Моторний Богдан Зінгель свою нагоду використав на 100%.

Нажаль у «волошкових» в цей час в атаці практично не було шансів, хоча до честі «античної» команди бажання забити бодай один м’яч било через край. Часто-густо це призводило до порушень правил, що каралося фолами. З рештою один із затяжних штурмів завершився швидким випадом «поважних» і Павло Семенюк не схибив – 3:0. За такого рахунку суперники пішли на перерву.

Після відпочинку характер дербі суттєво не змінився. Ігровою ініціативою згідно табелю про ранги володів FC «Respect», а «волошкові» більшу частину ігрового часу проводили у захисті. Але відчайдушні спроби переломити хід поєдинку не завадили  Артему Клімчуку на 17-й хвилині оформити дубль та збільшити рахунок до комфортних 4:0.

Залишок ігрового часу тренерські штаби витратили на експерименти із складами команд, що дозволило суперникам пограти у відкритий футзал, де в пріоритеті була атака. Щоправда, на гольові показники така парадигма особливо не впливала і глядачі змогли побачити лише один гол у виконанні Михайла Запорожця. Впевнена перемога FC «Respect» у стартовому поєдинку «Ярмарку футзалу».