Гра


4 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
0: 2

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

 Звичайно, що в контексті чергового луцького дербі в рамках «Ярмарку  футзалу» слід по одеські зауважити, що ярмарковий «Любарт» та «Князі» з Першої ліги Чемпіонату України це дві великих різниці. Тим більше, що в звітну суботу 23 жовтня окрім матчів рейтингового обласного турніру був запланований поєдинок «Любарта» з львівським клубом «in.IT». Проте, в першій частині першого тайму «Олімпу» довелося  добряче попрацювати у  захисті проти експериментального складу діючого чемпіона Волині. «Червоні» подовгу контролювали м’яч і періодично перевіряли майстерність Івана  Семенюка. Тренер господарів майданчика  Валерій  Івахненко швидко відреагував на події у зустрічі та взяв хвилину на роздум. Але й після тайм-ауту хід поєдинку суттєво не змінився. Фаворит домінував на паркеті СК «Арена Спорт», а «жовто-блакитні» уважно працювали у  захисті, очікуючи помилки суперника. Але в підсумку помилки припустився захист «Олімпа» і Антон Дригульський з лівого флангу атаки гостей завершив швидку багатоходівку. Сталося це хвилину з невеличким до перерви і рахунок 0:1 став підсумком першої частини дербі.

Після відновлення гри хід подій у матчі суттєво не змінився. «Князі» шукали свої шанси в затяжних позиційних атаках, а «Олімп» очікував можливість вийти у швидку контратаку. Краще вийшло у номінальних гостей. Після перепасу біля воріт «жовто-блакитних» Антон  Дригульський переправив «селект» у сітку та оформив дубль- 0:2.

Нажаль, на відміну від попередньої суботи в господарів на майданчику мало що виходило. Гості все робили трошки швидше та точніше, а всі спроби «Олімпа» провести гольову комбінацію руйнувалися ще дальніх підступах до «князівських» воріт. За таким  сценарієм команди діяли до фінальної сирени і забитих голів вболівальники більше не побачили.