Гра


5 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
6: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

В червоному, з  огляду на клубні кольори, дербі рахунок забитим м’ячам стартового поєдинку другого ярмаркового вік-енду відкрив гравець ФК  «Пірванче» Максим Васільєв. Представники минулорічного Четвертого дивізіону під орудою Ярослава Костюка з перших хвилин почали  домінувати на майданчику, заволодівши як ігровою, так і територіальною перевагою. Щоправда, додаткових дивідендів номінальні господарі  майданчика не отримували майже до завершення  першої половини гри. А ось на останній хвилині «палахнуло». Спочатку Максим Васільєв оформив дубль з  подачі  Івана Костюка, а далі команди спробували емоційно з’ясувати стосунки стінка на стінку, але арбітрам вдалося  вгамувати пристрасті та відправити команди на  перепочинок.

По перерві футзальна баталія перейшла в суто спортивний режим, а суперники впритул зайнялися гольовою справою, дозволивши собі в першій  п’ятихвилинці обмін влучними пострілами. На  гол «пірванчиста» Дениса Гриви своїм вдалим ударом відповів лучанин Володимир Сімчук. А трохи згодом на випад Артема Халімончука свій не  перший гол у кар’єрі провів Юрій Шаула.

Зупинятися  суперники на досягнутому не стали. За ФК  «Пірванче» «селект» у ворота суперника відправив Дмитро Біліч, а «хлібопік» Денис Довгалець відзначився у наступному гольовому епізоді. Підсумковий рахунок щедрого на  гольові події дербі «червоних» підбили Іван  Костюк та Роман Близнюк, вписавши хвилини цих подій в ігровий протокол у відповідних рубриках.