Гра


4 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
0: 4

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

На відміну від старшого «княжого» брата «Любарт-Junior» у поєдинку із суперліговським «Теремно Хліб» фаворитом явно не виглядав, хоча і в ролі хлопчика для побиття юнаки клуба-чемпіона Волині бути не планували. В бій із «хлібопіками» підопічні Олександра Лисенка на чолі з граючим наставником пішли із піднятим забралом. Хоча на 7-й хвилині цим на 100% скористалися гравці з Теремно. Досвідчений  «дєдушка» Андрій Рижановський знайшов на п’ятачку Дмитра Бурковського і рахунок було відкрито. А за 15  секунд до перерви вже сам «дєд» вписав своє ім’я в ігровий  протокол та  підбив підсумок першої половини гри – 0:2.

По перерві в дебюті другого тайму «юніори» спробували підтиснути суперника за рахунок високого пресингу, але особливого ефекту це не дало, адже опоненти вийшли в швидкий наступ і з передачі прудкого Максима  Ядловського екс-гравець «Любарта», а нині «хлібопік» Роман Кузьмич практично зняв питання щодо переможця. Грати лишалося ще більше 8 хвилин і під емоційні зауваження Олександра Лисенка молодь пішла на  штурм, але чергова «обрізка» перетворилася у швидку контратаку. Автор третього голу Роман Кузьмич на правому фланзі атаки майстерно прибрав опонента і миттєво оцінивши ситуацію закинув «селект» за комірець юному голкіперу у дальній кут. Дубль вийшов ефектним і доволі ефективним – 0:4.

Вболівальникам дуже хотілося, щоб м’яч хоча б раз побував у сітці воріт «Теремно Хліб», але в найгострішому моменті матчу на останній хвилині за номінальних гостей зіграла навіть поперечина воріт.