Гра


5 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
1: 5

Хронометрист / Делегат:

Ярмольська Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Поєдинок амбітних і рівних за силами  учасників чергового луцького дербі очікувано розпочався на зустрічних курсах у високому темпі. «Поважні» намагалися більше ігрового часу приділяти позиційним атакам, а волинські «россо-нері» в один-два дотики намагалися вивести на ударну позицію своїх  досвідчених виконавців. Всю першу половину гри сценарій подій на паркеті лишався беззмінним, а дії суперників в захисті були більш ефективними за спроби забити м’яч. Хоча наприкінці тайму «поважний» Юрій Соломатін з лівого флангу атаки потужно бив у ближній кут, влучивши у хрестовину  каркасу  воріт. Ось із такими напрацюваннями команди пішли на відпочинок.

А по перерві лише  кілька хвилин знадобилося FC «Respect» аби відкрити рахунок у зустрічі. Активний Юрій Соломатін знову опинився на лівому фланзі атаки, але на відміну від першого тайму, пробив не у верхній ближній верхом, а низом у дальній. Вийшло невідпорно і на табло загорілися цифри 0:1. Другий гол «поважних» вийшов із скандальним присмаком, адже на думку гравців ФК «Кураж» за мить до взяття воріт суперник порушив правила під час відбору м’яча у Олександра Повідзьона. Проте рефері був протилежної думки, а вихід двох гравців номінальних гостей завершився влучним ударом Михайла Запорожця у порожній кут воріт – 0:2.

За шість хвилин до фінальної сирени FC «Respect» набрав  критичну кількість фолів, що у свою чергу наклало відбиток на подальший розвиток подій. «Поважні» навіть взяли тайм-аут, аби порадитися з цього приводу. «Кураж» великими силами пішов вперед, аби спробувати провести гол або спровокувати опонентів на фол, що автоматично перетворювався у дабл-пенальті. Але за  кілька хвилин ситуація для «россо-нері» набагато ускладнилася через вилучення за друге попередження Мирослава Лащука Більшість реалізував  Ігор Савич. А за  півтори хвилини до завершення гри питання щодо переможця було остаточно знято. На п’ятачку суперника майстерно розібрався Юрій Соломатін, оформивши дубль. А своїм дуплетом за  мить відзначився і Ігор Савич. Гол у відповідь «куражного» Антона Березовського лише трішки підсолодив гіркоту поразки колективу  господарів, котрий за підсумками відбору потрапив до півфіналу другого за рангом кубку «Ярмарку футзалу».