Гра


3 тур

Ярмарок футзалу, Майданчик ПАРКЕТ
2: 8

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Корпош Руслан




Про гру:

Незважаючи на ліги – П’яту та Вищу у складах обох команд своєрідна перебудова. У АСК «Забороль» вистачало гравців навіть із досвідом виступів у Суперлізі, натомість у «Агромата» проходила бойове хрещення чергова порція молодих гравців.

У команди Аграрного спортивного клубу це вже була друга гра під ряд. Після звитяги над Авангардом 5:3підопічні Віктора Вороб’я були у піднесеному настроїта одразу пішли із п’ятим польовим аби економити сили. Змарнувавши декілька чудових нагод для взяття воріт синьо-білі таки відзначилися – Перто Шелест сам розігнав атаку і сам її завершив чудовим ударом у дев’ятку – 0:1. На перерву команди пішли саме за такого рахунку – гравці Андрія Кристича дещо розслабилися…

Зі стартом другого тайму салатово-чорні взялися за справу – Максим Бондаренко розігнав атаку та зумів зрівняти рахунок 1:1. Однак рядовий фол в центрі поля два Петра розіграли швидко та ефективно – Шелест віддав, а Кушнір забив – 1:2. «Забороль» продовжив гнути свою лінію та Олександр Стасюк зумів створити гандикап у два м’ячі – 1:3. Доволі «дивакувата» ситуація сталася коли Кушнір Петро зумів відзначитися – здавалося 1:4 та і до завершення матчу лише три хвилини – гра зроблена. Однак Петро Шелест продовжив з’ясовувати стосунки і з гравцями, і з арбітрами, і з організаторами та випросив спочатку жовту,а за кілька секунд нецензурні висловлювання привели і до червоної картки. Гра продовжилася синьо-білі грали у меншості, та зуміли збільшити рахунок до 1:5 – точним був Віктор Воробей. Згодом заробили і право пробивати дабл-пенальті – Вадим Симонович був точний – 1:6. За хвилину до завершення контра 3 в 2 привела до голу Сенргія Чопа – 1:7. За 27 секунд до кінця чергова емоційна напруга привела до вилучення вже у стані «Агромата», а черговий 10-метровий реалізував сам президент АСК Валерій Міщук – 1:8. Підсолодив гіркоту поразки – Євген Грубащук – 2:8. У «Агромата» ця гра відверто не клеїлася.