Гра


0: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 Цей матч, який розпочинав недільну програму Першої ліги – був не лише своєрідним «дербі», адже обидва колективи представляють у волинському футзалі Княгининок, а й протистоянням команд з хорошим футбольним «бекграундом»: зокрема, «Акцент» входив у футзальний сезон у статусі володаря Кубка Луцького району з футболу, а «Олімпія» – як переможець обласної Першої ліги! До того ж, «олімпійці» жадали реваншу, адже торік якраз у футзальній Першій лізі вони крупно поступилися добре знайомому супернику (0:4).  

Сама ж гра довго «розкачувалася» до потрібного темпу – обидві команди в першу чергу непогано грали саме в обороні, дозволяючи суперникам мінімум гостроти біля своїх воріт. «Розбудив» цю гольову сплячку «акцентівець» Роман Крот, який майже одразу ж після виходу на майданчик з другої спроби пробив воротаря «Олімпії» – 0:1. Олександр Антонюк по ходу першого тайму також уміло розбавляв досвідчених гравців виходом «четвірки» юних вихованців з футбольної «Волині», які, до слова демонструють досить хороший футзал,  а перший тайм завершили мінімальною перевагою над опонентами.

Другий тайм також розпочався з удачі для «Акцента»: затяжна атака номінальних гостей завершилася точним ударом у ближній кут від Романа Фібіча – 0:2. «Олімпійці» намагалися відігратися, однак Богдан Репецький, Андрій Коваценко та Ігор Герба свої численні моменти біля воріт Василя Фібіча реалізувати не змогли. Натомість, на останніх хвилинах «акцентівці» закрили гру вдалою контратакою – Роман Фібіч оформив «дубль» з передачі свого тезки Крота – 0:3.

У підсумку, «Акцент» дуже вдало розпочав сезон, знову перегравши суперників по «дербі», а «Олімпія» буде виправлятися за невдачі вже у наступних турах.

Кращі гравці: Богдан Репецький – Роман Фібіч.