Гра


4: 8

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

 У новий сезон колоритна «Мар’янівка» увійшла з оновленим складом та непоганими амбіціями, що підтвердила досить гарним виступом на Ярмарку футзалу. А на початку сезону підопічні Сергія Магери воліли реваншуватися за поразку від «Фіміама» наприкінці попереднього регулярного чемпіонату (3:7).

І вийшло це, забігаючи наперед, у «волинських хорватів» досить непогано, хоча перші небезпечні моменти були у їх суперників – свої шанси не використали Роман Кос та Олександр Потурай. А от «Мар’янівки» перша реально небезпечна атака пройшла «на ура»: Сергій Василюк забивав уже в порожні ворота – 0:1. Уже за хвилину номінальні гості святкували знову – Тарас Матеуш пробив у поперечину, а Віталій Подзізей вдало зіграв на добиванні – 0:2. Ще за хвилину «десятка» «Мар’янівки» оформив уже «дубль» точним пострілом з середньої дистанції – 0:3. Сміливості команди Сергія Магери не було меж – навіть маючи досить хорошу перевагу, команда активно підключала п’ятого польового гравця. Щоправда, наприкінці першого тайму за таку сміливість була двічі покарана – спочатку в порожні ворота після перехоплення забив Андрій Ойович, а потім уже з сиреною на перерву у ворота гостей відзначився Юрій Мартинюк – 2:3.

На початку другого тайму «Християни» знову досягли свого та зрівняли рахунок – Олександр Терещук знову покарав суперників за неакуратний  розіграш п’ятого польового гравця – 3:3. За такої ситуації обидві команди побігли виривати перемогу в матчі, а більш вдало це вийшло у «Мар’янівки», яка тричі поспіль доводила свої атаки до ударів у порожні ворота, а за «біло-червоних» вдічі відзначався Назар Тракало, а ще одного разу – Олександр Черней – 3:6! Слід відзначити, що й у гравців «Фіміаму» були чудові моменти для взяття воріт, однак реалізації заважала чудова гра воротаря. Лише на останній хвилині гри «Християни» знову забили зусиллями Олександра Вегери, однак в атакувальних поривах замість порятунку в матчі пропустили ще двічі від Дмитра Бабюка та Олександра Чернея, а «Мар’янівка» розпочала сезон з переконливого успіху в першому турі – 4:8!

Кращі гравці: Іван Вдовенко – Віталій Подзізей