Гра


2: 4

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

У ролі господарів майданчика на стартовий  матч Другої ліги вийшли  представники Горохівщини МФК «Гранітбудексклюзив», які мабуть із поваги до «АТОшників» зі стартового свистка подарували  м’яч супернику, але не  ігрову ініціативу. З перших секунд вихор атак обрушився на ворота лучан і вже на 2-й хвилині «біло-блакитні» мали стовідсоткову можливість відкрити рахунок у матчі після порушення правил (гра рукою) у  карному майданчику  номінальних гостей.  Але беззмінний капітан «ексклюзивщиків» Андрій Марценюк з шестиметрової позначки влучив у стійку.

Команда «Волинь-АТО» адаптувалася до ігрового стилю суперника і дедалі  частіше стала проводити швидкі випади, в яких довелося демонструвати свою майстерність вже голкіперу «гранітної» команди. В середині тайму №1 господарів Михайло Бабюк якимсь дивом зреагував на  удар впритул Сергія  Прика, а згодом за воротаря зіграла і стійка, коли досвідчений  Сергій пальнув у  дальній  кут. Ініціатива  поступово стала переходити до луцької команди, що змусило тренерський штаб будівельників відреагувати тайм-аутом. Залишок  ігрового часу пройшов в обміні швидкими атаками, але суперникам так і не вдалося змінити нулі на інші цифри на табло СК «Арена Спорт».

Після відновлення гри події на майданчику почали розгортатися ще  з більшою швидкістю, що в підсумку дозволило м’ячу таки опинитися у сітці воріт. Лучанин Дмитро Котков відпасував на кращого гравця матчу Сергія Прика і той не схибив – 0:1. Але вже за кілька хвилин Богдан Марищук з МФК «Гранітбудексклюзив» наважився на удар із середньої дистанції і «селект» на сленговій мові гравців потрапив «мєжду» голкіперу і рахунок став нічийним.

На досягнутому опоненти зупинятися не стали. На 22-й хвилині спочатку Олександр Войтович вивів господарів вперед, але за мить Сергій Прик почав демонструвати «фокус із шляпою». Менше ніж за хвилину «четвірка» лучан забив двічі і оформив другий у чемпіонаті хет-трик – 2:3.

Остаточну гольову, і  як з’ясувалося  згодом переможну, крапку в грі поставив «АТОшник»  Віталій  Манченко. Лучани стартували з  перемоги 4:2, а МФК «Гранітбудексклюзив» доведеться  в авральному режимі згадувати нюанси футзалу, аби у гарній формі підійти до вирішальних етапів першості.

Кращі гравці: Олександр Войтович – Сергій Прик