Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Вітя/ Герасимчук Віталій




Про гру:

Розпочалася «регулярка» у Четвертій лізі зустріччю між «торговельниками» з  «Клевер Сторс» та «взуттєвиками» з «Вадруса».

З перших секунд матчу «Вадрус» прагнув окреслити свою перевагу, що їм і вдалося уже на першій хвилині гри. Це Вадиму Іванюку вдався влучний постріл і біло-чорні повели у рахунку. Колектив і в подальшому пресінгував та володів ініціативою та здавалося мав розвинути свою перевагу, тому «холодним душем» став для команди м’яч з далекої відстані від Олега Войтюка, який зрівняв рахунок у зустрічі.

Після цього розпочався цікавий, швидкий футзал, на який було дуже приємно дивитися вболівальникам команд. Все не заспокоювався Олег Войтюк, який після своєї першої звитяги зумів знову засмутити воротаря «Вадруса», та вивести свою команду вперед. Під кінець тайму ще одному гравцю «Клевер Сторс» Юрію Ігнатовичу вдалося забити, так що на перерву команди пішли за комфортної переваги представників відомої торгівельної мережі.

Друга половина розпочалася на зустрічних курсах, - одні прагнули наздогнати, інші відірватися. Все тому ж всюдисутньому «вадрусівцю» Вадиму Іванюку вдався хороший удар, і команда до мінімуму скоротила рахунок у зустрічі.

Далі розпочалася справжня «заруба». Жоден із суперників не хотів поступатися, борючись за м’яч на кожному клаптику майданчика. В середині тайму Дмитру Бондарчуку вдалося зрівняти рахунок і опоненти розпочали «з нуля».

Після цього почалася більш обережна гра. Кожна з команд прагнула більше працювати на захист, побоюючись покинути майданчик «на щиті», то ж акцент поставили на оборону. Під кінець зустрічі Андрій Кальчик та Дмитро Бондарчук зуміли забити важливі м’ячі та вирвати важку перемогу для своєї команди.

Кращі гравці: Олег Войтюк - Василь Лойко