Гра


2: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Вітя/Герасимчук Віталій




Про гру:

Ось і розпочався довгоочікуваний регулярний чемпіонат з футзалу  у Волинській області.

Відкривали його у П’ятій лізі Олицький «Вуд Еко Буд – 2» та «Татрафан». Як практично завжди буває у стартовій грі, команди розпочинають дуже обережно. Кожен з колективів боїться помилитися, і в першу чергу переживає за «міцність» своїх воріт. Не став винятком і цей стартовий поєдинок. Суперники з перших хвилин прагнули взяти під контроль м’яч, та намагались як найдовше його контролювати, мінімізувавши свої помилки. Та рано чи пізно це мало скінчитися, і хтось першим мав відкрити відлік забитим м’ячам у новому сезоні. Вдалося це зробити «татрафанівцю» Олександру Гудемчуку на четвертій хвилині гри. Подвоїв його одноклубник Олександра,Ярослав Гогой - і команда в помаранчево-чорній формі повела у рахунку.

Об’єктивно кажучи у першій половині рахунок відповідав дійсності, так як номінальні господарі виглядали краще та гостріше у всіх фазах футзальної гри. Ось так, з перевагою у два м’ячі на користь «Татрафану»і закінчилася перша половина зустрічі.

Другий тайм, програючи у рахунку, активніше змушені були починати «юні дарування» з Олики, та всі їхні атакувальні потуги зводили нанівець «захисні мури» у вигляді захисників та воротаря команди – опонента.

Та як кажуть «вода камінь точить». Планомірні та тривалі атаки гравців «Вуд Еко Буд-2» таки привели до бажаного. Кращий гравець зустрічі «юний будівельник» Станіслав Гламазда  зумів своїм дублем зрівняти рахунок та вирівняти ситуацію. Кінець поєдинку проходив в обопільних атаках, та намаганнях суперників вирвати таку бажану перемогу у стартовому поєдинку. Та як не намагалися команди це зробити, їм цього не вдалося.

Отже бойова нічия в першому поєдинку.

Кращі гравці:  Олександр Гудемчук - Станіслав Гламазда