Гра


1: 2

Хронометрист / Делегат:

Журибіда Вітя/Герасимчук Віталій




Про гру:

Зустрічалися команди, які в цьому сезоні піднялися на щабель вище у рейтингу ліг, та вже змогли вийти на більш високий рівень змагального процесу.

Команда ФК «Грифон» є правонаступницею колективу ФК «Бельбек», в якому брали участь військові льотчики та персонал Збройних сил України.

Зустріч розпочалася дуже активно. Суперники намагалися одразу окреслити свою перевагу, та відкрити залік забитим м’ячам. Але хвилі атак, які накочувалися на ворота опонентів так і залишалися «шумом прибою», який нічого матеріального так і приносив.

З плином ігрового часу гра дещо заспокоїлася і перейшла у більш позиційну, про що сиротливо показували нулі на табло. Вболівальники на трибунах збиралися вже йти на перерву, тримаючи в голові нічийний результат, та його «оживили» гравці «Грифону», які спромоглися забити автогол, і на перерву команди пішли при мінімальній перевазі футзалістів із Кременця.

Такий перебіг подій не входив у плани «льотчиків», і вони активно розпочали  другу половину, намагаючись вирівняти ситуацію, та ніяк не могли пробити воротаря суперників, допоки Юрію Вольському не вдався фантастичний удар з «нульового кута» і команда змогла зрівняти рахунок, та пішла у наступ великими силами.

Не засиджувалися в захисті і номінальні господарі, які «гостро огризалися» та створювали небезпеку біля воріт опонентів. Та «грифонів» було вже не зупинити. В середині другої половини Руслан Карпенко зумів вивести свою команду вперед та поставити суперників у важке становище.

Кінець гри проходив у обопільних атаках  та намаганнях забити м’яч, які ні до чого так і не привели. Отже важка, мінімальна перемога «військових», яка дозволила команді відкрити відлік заліковим балам.

Кращі гравці: Дмитро Стець – Юрій Вольський