Гра


4: 3

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

Другий  поєдинок стартового туру 14-го чемпіонату відкривала пара  ФК «Дубнівська» - ФК «Ветеран», що представляла практично географічних сусідів з різних районів обласного центру. Якщо у попередніх сезонах вболівальники чули про «Вишків» та «ДПЗ», то  тепер на кшталт англійських або турецьких футбольних клубів, де назавжди увіковічені райони Лондона та  Стамбула, на слуху будуть команди з вулиці Дубнівської та прилуцького селища Струмівка. До речі, саме представник команди  «Ветеран» Вадим Ляшук у дебюті став автором першої жовтої картки в поточній першості, забувши вдіти захисні щитки.

А першого голу глядачам на  трибунах СК «Арена Спорт» довелося чекати лише дві хвилини. На ударну позицію вийшов лучанин  Андрій Захарчук і на табло запалали цифри1:0. Всі спроби «біло-чорних» відігратися наражалися на впевнені  дії захисту господарів, котрі перед самою перервою у гострому випаді стараннями Сергія Поліщука зробили рахунок 2:0 та пішли на  відпочинок.

По перерві за кілька хвилин після  відновлення гри представник Струмівки  Роман Шандрук відновив інтригу, забивши перший гол ФК «Ветеран» у сезоні 2021/2022. Щоправда, вже за кілька хвилин на табло горіли цифри 4:1. У складі «червоно-чорних» гольові епізоди реалізували Андрій  Чернов та автор дублю Андрій Захарчук. 

Вдруге інтрига в поєдинку відновилася на 22-й хвилині, коли в складі гостей відзначився Вадим Ляшук, а  згодом другий дубль у матчі і третій в першому турі оформив Роман Шандрук – 4:3. Залишок ігрового часу пройшов як  на  гойдалках, але забитих м’ячів глядачі більше не побачили. Суперники залишили приємне враження від своєї  гри і тепер готуватимуться до нових випробувань Регулярної першості.

Кращі гравці: Андрій Захарчук  - Роман Шандрук