Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Джафарова Олександра/Голоскоков Сергій




Про гру:

За старою градацією районів на паркет СК «Арена Спорт» в рамках  1-го туру 14-го чемпіонату  Волині вийшли представники Рожищанського та Луцького районів. Щоправда, на формі ФК «Воротнів» білим по чорному написано ФК Острожець, але цей факт не  завадив  гостям вже на  3-й  хвилині вийти вперед. Голкіпер ФК «Мильськ» двічі поспіль відбив удари впритул «людей в чорному», але наполегливий Юрій Чайка таки зумів переправити «селект» у сітку  воріт – 0:1.

Далі гольові моменти частіше виникали біля  воріт номінальних господарів, де у рамці в поті  чола працював Валерій Татюк. Голкіпер «блакитних» в кількох епізодах відверто виручив своїх партнерів і стовідсотково заслужив кухоль пива за наявності післяматчевих традицій свого ФК. А ось його супернику  В’ячеславу Дорошу не позаздриш, адже саме  від нього  під час атаки ФК «Мильськ» м’яч підступно влетів у сітку і рахунок став нічийним 1:1. За хвилину команди пішли на відпочинок.

Після відновлення гри номінальним господарям знадобилося зовсім мало часу аби вийти вперед. Гравець ФК «Мильськ» Максим Левонець чудово розібрався в  епізоді і вивів своїх партнерів вперед – 2:1. Але на досягнутому шістнадцятий номер «блакитних» вирішив не зупинятися і на  19-й  хвилині оформив 4-й  дубль першого туру чемпіонату Волині. Після  невдалого підкату суперника Максим отримав ідеальний пас від Івана Салівончика і вразив  порожні ворота – 3:1.

Як і в попередніх поєдинках стартового туру Шостої ліги опоненти ФК «Мильськ» здаватися не збиралися і за  кожної нагоди йшли вперед. Емоційний фон гри значно підвищився, а в одному з епізодів Андрій Михнюк з ФК «Воротнів» рахунок скоротив та відновив інтригу. Але рахунок 3:2  протримався недовго. Ближче до  фінальної сирени черговий провал захисту гостей дозволив двом гравцям у блакитній формі вискочити на побачення з голкіпером гостей. Далі  була  справа техніки, адже Сергій Романюк «відчепив» голкіпера і Максим Левонець, безумовно кращий гравець матчу, оформив перший у чемпіонаті  хет-трик – 4:2.

Кращі гравці: Максиим Левонець - Андрій  Михнюк