Гра


3: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Президент асоціації футболу Луцького району, а за сумісництвом депутат райради та президент ФК «Воротнів» Олександр Бляшук у футзалі людина відома та обізнана на 100%. Відповідно від районної команди вболівальники очікують в «регулярці» лише перемог. Щоправда, в 1-му турі ще до оголошення «червоної зони» молоді підопічні Олександра виграти не зуміли. Перший млинець вийшов комом 2:4 у поєдинку з ФК «Мильськ», хоча після першого тайму завдяки голу Юрія Чайки попереду були само «воротнівці».

ФК «Дубнівська» до звітного поєдинку підійшов у більш гарному настрої, адже в битві луцьких мікрорайонів номінальним гостям вдалося забити на один м’яч більше, ніж ФК «Ветеран» та оформити першу в сезоні вікторію з рахунком 4:3.

Гра між різнополярними з огляду на турнірну таблицю командами розпочалася з атак номінальних гостей, котрі кілька разів серйозно погрожували воротам «воротнівців». Але в першому випадку голкіпер господарів Іван Швед впевнено відпрацював у рамці, а в другому епізоді поперечина допомогла «біло-чорним» зберегти ворота недоторканними.

Відбивши стартовий штурм районна команда провела кілька гострих випадів і Павло Кислюк в обох гольових епізодах відпрацював ефективно і доволі ефектно. А за три хвилини до перерви гравці «Воротніва» Вячеслав Дорош та Юрій Чайка вискочили на  побачення з голкіпером «червоно-чорних» - перший віддав, а другий переправив «круглястого» у сітку.

Лише після того, як рахунок став 3:0 «дубівці» зуміли розмочити цифри на табло СК «Арена Спорт». В очній дуелі з голкіпером господарів Богдан Кононець зумів переправити м’яч у сітку і за  рахунку 3:1 команди  пішли на відпочинок.

По перерві команди продовжили діяти з акцентом на атаку і голкіперам нудьгувати, як і глядачам на трибуні СК «Арена Спорт». З рештою міні-штурм воріт господарів приніс дивіденди у вигляді голу команді з обласного центру. З пасу активного Андрія Чернова скоротити до мінімуму відставання в рахунку вдалося Василю Савоніку – 3:2.

Підсумковий же  результат намалювався за 8 секунд до завершення, коли кращий гравець у складі луцької команди Богдан Кононець відпасував на Андрія Захарчука, котрий сильним ударом низом відправив «круглястого» у дальній кут повз частокіл ніг суперника. В цьому епізоді ще один номінант матчу Іван Швед виручити «Воротнів» вже не міг 3:3.

Бойова нічия дозволила «Дубнівській» разом із Доросинями опанувати призову сходину в турнірці Шостої ліги.

Кращі гравці: Богдан Кононець - Іван Швед