Гра


5: 6

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Кому насправді не позаздриш, так це команді «Гандикап», яка представляє населені пункти колишнього Горохівського району Сільце та Журавники. Майже всі вимушені канікули команда Олександра Хамули очолювала турнірну таблицю Шостої ліги після переконливої перемоги на другим складом юніорів «Любарта» з рахунком 7:1. Але «молодики» знялися з розіграшу, і гандикап «Гандикапу», даруйте за тавтологію, в три залікових бали згідно рішення КДК та Комітету з проведення змагань АМФВ був нівельований. І в матчі з ФК «Мильськ» господарям довелося все розпочинати з нуля. На відміну від суперника з екс-Рожищанського району, який на початку листопада був переконливим у протистоянні з ФК «Воротнів» 4:2.

Лише 30 секунд знадобилося ФК «Мильськ» аби відкрити рахунок матчу. На ударну позицію після початку гри вийшов Максим Левонець і не схибив – 0:1. Гра продовжувалася високому темпі, але з доволі високим відсотком технічного браку. На завершальній стадії атак суперники часто-густо приймали сумнівні рішення, а подекуди елементарно на влучали у рамку. Особливо в епізоді на 6-й хвилині, коли гравець господарів дивом не влучив у сітку, а «круглястий» відрикошетив від поперечини та стійки. Проте забиті голи наприкінці першого тайму глядачі на трибуні СК «Арена Спорт» все ж таки побачили. На останніх хвилинах дві академічні атаки ФК «Мильськ» завершилися взяттям воріт. Спочатку Іван Салівончик влучно пробив у рамку, а згодом Олександр Фіщук підсумував результат першої  половини гри 0:3.

Після короткого перепочинку лідер колективу господарів Олександр Хамула на першій хвилині скоротив відставання, але прудкий Віталій Грушовець з ФК «Мильськ» відновив перевагу гостей.

«Гандикап» ніяким чином не погоджувався на гандикап в -3 і докладав чимало зусиль, аби врятувати гру. На 17-й хвилині до гольової справи знову взявся кращий гравець у складі господарів Олександр Хамула. «Десятка» пробив з середньої дистанції, Сергій Степко дезорієнтував голкіпера і м’яч опинився у сітці - 2:4. Пропущений гол активував ФК «Мильськ» і за кілька хвилин здавалося питання щодо переможця зустрічі  було остаточно зняте з  порядку денного. В складі гостей відзначилися Богдан Шепелюк та Василь Поліщук. Рахунок 2:6 практично не лишав шансів «Гандикапу», але представники Горохівщини не збиралися. Спочатку «фокус із шляпою» продемонстрував кращий гравець господарів Олександр Хамула, а згодом відставання до двох пунктів скоротив активний Сергій Степко. Остаточно інтрига у грі повернулася на останній  хвилині, коли Василь Годунзробив рахунок 5:6. Але на більше в «Гандикапа» не вистачило ні ігрового часу, ні сил, ні фарту. Завдяки другій поспіль перемозі ФК «Мильськ» в дуеті з луцьким «Мотором» очолив турнірну таблицю Шостого дивізіону.

Кращі гравці:Олександр Хамула – Максим Левонець