Гра


4: 2

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Голоскоков С.




Про гру:

Згідно вікіпедії перша згадка про Доросині у письмових документах датується 1447 роком, коли «.сам Казимир божою милістю король польськийвеликий князь литовський, руський… дозволяє своїй тітці Федці Шилович, старостині Луцькій, свій маєток Любче й Доросинь після своєї смерті записати кому завгодно з родичів». У в 2021 році в рамках 14-го чемпіонату Волині своє селище взялися популяризувати гравці місцевої команди, котрі разом із своїм суперником з ФК «Сенкевичівка»  27 листопада дебютували в головному футзальному змаганні області.

До речі, приємно засвідчити той факт, що з молодими гравцями з СМТ Сенкевичівка наполегливо займається володар тренерської ліцензії АФУ Дмитро Жук, якому керівництво АМФВ зичить успіхів на професійній ниві футзалу.

Боротьба за перші залікові бали турнірного марафону розпочалася без розвідки та зайвих рухів. Ледь не в першій осмисленій атаці гравець «Сенкевичівки» Тарас Мазяр наважився на акцентований удар і рахунок став 0:1.

Аби відігратися Доросиням знадобилося вісім хвилин ігрового часу. З третьої чверті майданчика потужний постріл в кут зробив Богдан Петрук і тим самим відновив паритет. Гра продовжилася у режимі обміну атаками. Суперники не особливо «парилися» питанням захисту, але при цьому і в наступі не досягли успіху. Нічийний рахунок 1:1 став підсумком першої половини протистояння.

Після відновлення ігрового процесу Богдан Ройко отримав дивовижний шанс вивести «червоно-синіх» вперед, але не зумів реалізувати вихід віч на віч з голкіпером «громадської» команди Андрія Патійчука. Те що не вдалося Богдану, в середині тайму за  допомогою автоголу зробив активний Ілля Чухрай і на табло СК  «Арена Спорт» запалали цифри 1:2 на користь ФК «Сенкевичівка».