Гра


3: 5

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Кунаков О.




Про гру:

ФК «Трейдерс» вже давно має репутацію грози авторитетів і набагато краще вміє налаштовуватись на матчі проти сильних суперників. Вже цього сезону «чорні» переграли амбітний і потужний «Олам-Кесеф», а у звітному поєдинку їм протистояв один з лідерів Другої ліги цього сезону млинівський «Атлетік». Матч розпочався без розвідки і на шалених швидкостях. Млинівці, що були номінальними господарями у цій зустрічі, намагалися проводити швидкі атаки та створювати нагоди для Михайла Вітерука та Дмитра Галадея, що володіють потужним ударом. Проте, контратаки «трейдерів» були просто вбивчими. На 2-й хвилині потужний постріл Михайла Вітерука потрапляє у стійку, гості підбирають відскок, розганяють швидку атаку з виходом два в одного, розігрують її, як по нотам і Сергій Трофимчук відкриває рахунок. Минає менше хвилини, у гостей проходить ще одна контра і Едуард Войтюк вдруге засмучує Андрія Омелянюка. Минає ще хвилина і «Select» втретє опинився у воротах «Атлетіка» - Сергій Трофимчук вдало поборовся за лонг-болл, відтіснив корпусом захисника і елегантно перекинув голкіпера. Та млинівці не знітилися, а продовжили тиснути на ворота суперників і невдовзі Михайло Вітерук таки пробиває своєю гарматою Олександра Шпарука. На майданчику завирували пристрасті, які не завжди були спортивними. Дмитро Галадей сперечаючись з арбітром за правильність призначення штрафного біля бокової лінії наговорив на червону картку та це лише додало спортивної злості його партнерам, вони відбились у меншості, а наприкінці тайму Михайло Вітерук вдруге завдав влучного удару.

Наблизившись до суперника впритул, млинівці знов втратили пильність і пропустили контратаку гостей. Бездоганний розіграш виходу 3 в 2 завершив Едуард Войтюк. Господарі продовжили тиснути і невдовзі Олександр Халик зумів відірватися від захисника і переграти Олександра Шпарука, знову скоротивши відставання в рахунку до мінімуму. Та в дуже потрібний для команди момент вдало зіграв Артем Пашківський, він обіграв суперника, змістився в центр і невідпорно пробив у дев’ятку воріт «Атлетіка».

«Трейдерс» здобуває важливу перемогу над сильним суперником і після двох турів очолює турнірну таблицю, а млинівці продемонструвавши потужну гру в атаці, проте далеко не бездоганну в захисті опускаються на п’яту сходинку.

Кращі гравці: Юрій Вітерук – Едуард Войтюк.