Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Корпош Марія/Корпош Руслан




Про гру:

Обидва колективи стартували у новому сезоні по різному. Хорівчани мінімально перемогли ТТІ з Нововолинська, а будівельники розписали результативну нічию із «Динамо».

Минулого року саме ці колективи зустрілися у восьмому турі, де перемогу святкували підопічні Віктора Ревка 4:3, та у ¼ фіналу Плей-офф, де також сильнішими виявилися хорів чани 7:2 і 4:0.

Домашня заготовка із ауту ЛСТМу знайшла себе у голі Олександра Неделюка – 1:0. Дещо несподіваний початок матчу. Проте згодом грав вирівнялася і небезпечні моменти виникали біля обох воріт, проте будівельники відстояли мінімальну перевагу до перерви.

Після перерви гостріше в атаку ходили саме біло-сині. Все частіше моменти більш не безпечнішими і от на 18-хвилині Роман Савицький ударом з носка таки зумів переграти Романа Перлова – 1:1. Згодом, Віктор Чудля фірмовим ударом з пасу граючого тренера Андрія Паршикова реалізовує свій момент – 1:2. Домінування МФК «Хорів» було відчутне: гра була у них під контролем при будь-якому рахунку, м’яч знаходився переважно у їхніх ногах, супернику дозволяли рівно стільки скільки потрібно. Як і буває у таких моментах Луцьксантехмонтаж швидко дістався позначки у п’ять фолів, проте не перетнув її. А на останній хвилині Роман Савицький зумів оформити дубль – 1:3 закономірна перемога фаворита.

Кращі гравці: Роман Перлов – Роман Савицький