Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Попко Максим/Герасимчук Віталій




Про гру:

Другою грою у Шостій лізі в цей недільний ранок став поєдинок між ФК «Сенкевичівка» та ФК «Мотор». Поєдинок розпочався дуже жваво. Обидва колективи з перших хвилин «різво» кинулись атакувати, намагаючись одразу відкрити рахунок. Було декілька небезпечних моментів, які правда нічим не закінчились, тому що вдало зіграли «стражі воріт» кожної з команд.

З плином ігрового часу гра дещо заспокоїлась, і суперники перейшли вже до позиційної гри, з довгим контролем м’яча та намаганням зіграти «до вірного».

Така гра була цікавою, та головного у футзалі, - забитих м’ячів глядачі довго не могли побачити, допоки «моторівцям» Сергію Воробею та Ярославу Шморгуну не вдалися влучні постріли і команда в салатово-чорних «струях» пішла на перерву при своїй комфортній перевазі.

Такий перебіг подій зовсім не входив у плани представників бувшого Горохівського району,- ФК «Сенкевичівка», тож другий тайм вони розпочали з шквальних атак, намагаючись вирівняти ситуацію, та всі їхні потуги розбивались об «китайську стіну» у вигляді захисту та воротаря ФК «Мотор».

Натомість номінальним гостям вдалась швидка контратака, наслідком якої став другий м’яч у зустрічі Сергія Воробея і переможець гри став уже практично відомим. Слабкою втіхою для сенкевичівців став м’яч Дениса Мазяра в кінці гри, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки у цій зустрічі.

Кращі гравці: Денис Мазяр - Сергій Воробей