Гра


4: 11

Хронометрист / Делегат:

Попко Максим/Кузнєцов Дмитро




Про гру:

Команди розпочали новий сезон з різними успіхами – «Олімпія» не зуміла знайти аргументів проти «Акценту», «всуху» програвши свою першу гру в сезоні (0:3), а «Мар’янівка» перемогла у гольовій перестрілці з «Фіміамом» (8:4). Разом з тим, «волинські хорвати» воліли відігратися за минулорічну поразку в Першій лізі від «олімпійців» (2:4).

Успішно цей поєдинок розпочали якраз футзалісти з Княгининку – вже на першій хвилині гри вони чудово розіграли штрафний, а Владислав Оліщук точно пробив у нижній кут воріт – 0:1. Підопічні Сергія Магери, як і в першому турі сезону, частенько йшли вперед п’ятьма польовими, однак на 4-й хвилині були покарані за неакуратний розіграш ударом в порожні ворота від Дмитра Кисляка – 0:2. «Мар’янівка» й не думала здаватися – уже за хвилину її колоритний бомбардир Джеймс Девід після розіграшу штрафного несильним, однак точним ударом скоротив відставання у рахунку – 1:2. А ще за хвилину «кліткові» отримали право на пенальті – утім, Назар Тракало переграти голкіпера не зумів та шанс повернути рівні цифри на табло не використав. У відповідь шестиметровий удар заробили уже гравці «Олімпії»: Ігор Герба виконав його набагато переконливіше – 1:3! А ще за хвилину номінальні гості провели разючу контратаку, підловивши опонентів на помилці – Дмитро Кисляк свій «дубль» оформлював ударом в порожні ворота – 1:4. Утім, «Мар’янівка» не була би собою, якби не продовжила шоу на футзальному майданчику – до завершення тайму Джеймс Девід відзначився ще двічі, вдало зігравши на добиванні та після прострілу з кутового, хоча й у відповідь «волинські хорвати» отримали гол від Юрія Ліщука – 3:5! «Оце так футзальчик пішов!», - резюмував біля технічної зони Сергій Магера, а його команда могла й вирівняти ситуацію ще до перерви, однак декілька хорош нагод, включаючи дабл-пенальті, не реалізував Олександр Черней – і як покарання за нереалізацію ще одну швидку атаку номінальних гостей уже третім голом у матчі завершив Кисляк – 3:6.

У другому таймі такої інтриги не вийшло – гравці «Олімпії» добре захищалися і чудово реалізовували свої можливості. Зокрема, двічі точними пострілами з власних воріт відзначився й голкіпер «олімпійців» Василь Безштанько, а також голи на свій рахунок записували Владислав Оліщук, Василь Королюк та Ігор Герба. Звісно ж, «Мар’янівка» не стояла на майданчику, постійно напружуючи захист суперників, однак в атаці це був не день «волинських хорватів»: лише на останніх хвилинах зустрічі Дмитро Бабюк підвів риску під кінцевим рахунком гри – 4:11. Таким чином, «Олімпія» зуміла здобути першу перемогу в сезоні та вирівнятися із суперниками в таблиці Першої ліги.

Кращі гравці: Джеймс Девід – Дмитро Кисляк