Гра


5: 4

Хронометрист / Делегат:

Корпош М./Корпош Р.




Про гру:

 

У третьому турі доля звела команди із нижньої частини турнірної таблиці. Причому хорівчани якось беззубо поступилися новачку суперліги 0:2, а от «Куражу» вже другу гру не таланить. Притому, червоно-чорні у обох іграх демонстрували хорошу, добротну гру, першими відкривали рахунок та доволі довго перемагали у матчах, проте поступалися. Чорна смуга тягнеться ще з минулого року. До речі, у сезоні 2020/2021 сильнішою біла «Надія» 3:1.

Цього вечора кураж також розпочав на куражі: вже на шостій хвилині Богдан Глабун відкрив рахунок у матчі своїм фірмовим потужним ударом – 0:1. Однак незабаром знаний бомбардир з Ковеля, а нині «хорівчанин» Володимир Бобилєв зрівняв одинички на табло – 1:1. А під кінець тайму Олег Сквіра взагалі виводить свою команду вперед – 2:1. В черговий раз мусимо констатувати – «Куражу» завжди у матчах не вистачає кроку, часу, майстерності, досвіду… Проте матч з титулованим суперником хлопці грали як завжди на куражі. Не тушуючись вже за хвилину Антон Березовський змусив Ігоря Пунду вдруге у матчі виймати шкіряного з сітки воріт – 2:2. До завершення першої п’ятнадцятихвилинки гравці Ігоря Гладуна зуміли взагалі вийти вперед: Богдан Гладун підібрав м’яч у центрі майданчика та точно низом вразив кут воріт суперника – 2:3.

Другий тайм – тайм нервів. «Надія» мала надії на порятунок, проте гране давалася… Більше того до середини тайму усі потуги 4 на 4 успіхом не увінчалися. Натомість «Кураж» вистояв і на 23-й хвилині Дмитро Бабенко робить рахунок у матчі 2:4. Зелені одразу ж пішли рятуватися із п’ятим польовим та буквально за хвилину Володимир Лаба скорочує відставання – 3:4. Нервовість закінчення відчувалася у повітрі: господарі йшли на другу поразку поспіль (чого раніше не помічалося за командою Віктора Ревка), а гості могли отримати першу і одразу ж сенсаційну перемогу… Три хвилини тривали як година для одних і секунда для інших. За хвилину до завершення матчу розрізний пас на дальній стійці таки завершив Володимир Бобиєв – 4:4. А за 8 секунд до завершення сталося неймовірне – 5:4! Досвід Юрія Хавера дався в знаки – точний і своєчасни удар. Модна сказати перемога на досвіді, проте третю!!!! Третю гру «Кураж» «віддає». Переможну гру! На жаль.

Кращі гравці: Володимир Бобилєв – Богдан Гладун