Гра


1: 3

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Розпочиналась зустріч третього туру у Першій лізі грою між «старожилом» ліги –Луцьким «Олімпом» та амбітним «Акцентом». Початок Чемпіонату був вдалим для «акцентівців», які набрали стовідсотковий результат у дебюті сезону,тож як правило вважались фаворитом гри. Та грали вони теж не проти простого суперника. «Олімп» вже на протязі багатьох років грає практично одним і тим самим складом, гравці добре розуміють один одного. Тож легкою прогулянкою ця зустріч для червоно – чорних точно не обіцяла бути.

Як і було прогнозовано з перших хвилин «Акцент» пішов у атаку великими силами, та всі їхні амбітні гольові плани розбились об «китайську стіну» у вигляді захисників та воротаря жовто – синіх, які дуже впевнено «розбирались» з швидкими нападниками номінальних гостей.

Та під кінець тайму територіальна перевага «Акценту» все ж матеріалізувалась у м’яч Андрія Янка, так що на перерву команди пішли при мінімальній перевазі команди Олександра Антонюка.

Такий перебіг подій змушував «олімпійців»  йти вперед, оголюючи свої захисні ланки, чим і намагались скористатись гравці команди – опонента. Та коли доходило до останнього удару впевнено діяли «стражі воріт»,та їхні друзі, - стійки та перекладини воріт, та що глядачі довго не могли побачити маленького чуда, - взяття воріт.

Під кінець зустрічі градус гри набув найвищого ступеня. Колективи не жаліли а ні себе, а ні одна другу, намагаючись вижати все у цій боротьбі.

За три хвилини до кінця поєдинку Михайло Брагінець зрівнює рахунок, на що практично одразу відповідає Дмитро Чоботан, та Дмитро Серський, які свїми м’ячами доводять результат гри до перемоги своєї команди.

Кращі гравці: Іван Семенюк - Андрій Янко