Гра


3: 7

Хронометрист / Делегат:

Глухенька Л./Герасимчук В.




Про гру:

Другою грою третього туру у Першій лізі  була гра між луцьким «Мідасом»  та колективом, який завжди ставить найвищі турнірні плани,- ФК «Ма’янівка». У попередньому турі опоненти зазнали невдач, тож ця гра мала виправити це не приємне становище для однієї з команд.

Поєдинок розпочався з швидких м’ячів мар’янівців Назара Трикала та Девіда і колектив Сергія Магери повів у рахунку. Такий перебіг подій зовсім не входив у плани «Мідаса» і вони великими силами кинулись уперед відіграватись, намагаючись будь-що скоротити рахунок у цій грі.

Та надійно діяв захист «Мар’янівки», зводячи нанівець всі атакувальні потуги гравців команди з античною назвою. Але рано чи пізно номінальні господарі все ж мали забити, що і зробив Микола Митюк, на що практично одразу  відповіла африканська зірка «Мар’янівки» - Девід. Під кінець Віталій Подзідзей збільшує рахунок, так що на перерву команди пішли при комфортній перевазі колективу з колишнього Горохівського району.

Рахунок першого тайму зовсім не влаштовував гравців команди Юрія Певельчука, тож другу половину вони розпочали досить активно, що одразу вилилось у матеріальне, - м’яч Хаджі Кадура.

Та все ж цей недільний день був за « Мар’янівкою». Голи Дмитра Баб’юка, Віталія Подзидзея та Олександра Чернея, зробили перевагу команди досить відчутною, після чого суперники просто догравали зустріч, результатом якої стала впевнена перемога команди Сергія Магери.

Слабкою втіхою для «Мідаса» став м’яч Юрія Кошлая, який тільки дещо підсолодив гіркоту поразки команди у цій грі. Отже перемога «Мар’янівки», та чергові залікові бали у скарбничці команди.

Кращі гравці: Микола Митюк - Віталій Подзідзей