Гра


2: 5

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Після двох зіграних турів «регулярки» в П’ятій лізі учасники луцького дербі опинилися на різних полюсах турнірної таблиці. І якщо «хлібопіки» в компанії ще двох команд продовжують гонку за лідером із Забороля, то «античний» колектив щільно осів на 10-й сходинці в компанії з ФК «Гірка Полонка». Цей факт виступав справжнім мотиватором для підопічних Юрія Павельчука, котрі ранньої пори в неділю 5 грудня ступили на тарафлекс СК «Арена Спорт» з метою здобути перші залікові бали 14-го чемпіонату Волині. Але бажання другого «Мідаса» цілком співпадало з амбіціями другої команди «Теремно Хліб», яка минулого сезону виступала у Четвертій лізі.

Морозного ранку команди першими з учасників туру вийшли на центральний майданчик. Після того, як пролунав свисток рефері секундомір встиг відрахувати лише трохи більше хвилини ігрового часу, як рахунок було відкрито. За команду, що носить назву античного царя Мідаса забив один з голеадорів Сергій Воробей.

Такий перебіг подій в рамках  луцького дербі не влаштовував «теремнівців», в складі яких на 4-й та 5-й хвилинах дублем відзначився досвідчений Олександр Шипер. «Дев’ятка» господарів двічі наважився на удари з дальньої дистанції, забивши і в динаміці, і в статиці – 2:1.

Ігрова та територіальна перевага «червоних» тривала практично до перерви, хоча за хвилину до паузи на відпочинок відзначилися підопічні Юрія Павельчука. Швидка атака завершилася точним пасом автора першого голу гостей Сергія Воробея на Євгена Кумпана, котрий впритул розстріляв ворота «хлібопіків».

Після відпочинку забитий гол у роздягальню надихнув «Мідас-2» на нові досягнення. І через хвилину з невеличким Юрій Павельчук точною передачею дозволив Сергію Воробею оформити дубль. Зупинятися на досягнутому «волошкові» не збиралися і за кілька хвилин після того, як господарі не реалізували гольовий момент, все той же Сергій Воробей зробив хет-трик – 2:4.

В середині тайму «Мідас» мав чудову нагоду вирішити долю поєдинку, але після виходу сам на сам з голкіпером «червоних» Євген Кумпан влучив у стійку. Після цього друга команда клубу «Теремно Хліб» пішла у наступ великими силами і створила кілька небезпечних моментів, з яких, щоправда, дивідендів так і не отримала. А Євген Кумпан таки добився свого, завершивши черговий випад «Мідаса» влучним пострілом і оформив дубль – 2:5. Питання щодо переможця у місцевому дербі було знято із порядку денного, даруйте ранкового, достроково. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу аутсайдера над фаворитом, що перемістило суперників в турнірній таблиці П’ятої ліги, де «Теремно Хліб-2» 5-й, а «Мідас-2» перемістився із 10-ї сходинки на 7-му, що дає пропуск у плей-офф.

Кращі гравці: Олександр Шипер – Сергій Воробей