Гра


7: 1

Хронометрист / Делегат:

Гайда Яна/Голоскоков Сергій




Про гру:

Минулих вихідних «Вуд Еко Буд-2» так і не зумів у відведений ігровий час вразити ворота суперника, при цьому не пропустивши у власні ворота, що стало другим мирним підсумком для Олики в 14-му чемпіонаті Волині. А ось АСК «Забороль», якому вдалося заангажувати до своїх лав в особі Петра Шелеста представника найтитулованішого клубу Волині хорівської «Надії», впевнено очолив турнірну таблицю П’ятого дивізіону, здобувши впевнені перемоги вже у стартових поєдинках. Спочатку хлопці з Луцького району обіграли другий «Мідас» 6:2, а минулого вік-енду розтрощили ФК «Грифон» з рахунком 10:0.

Зі стартових хвилин фаворит зустрічі не став змінювати сценарій переможних ігор, в яких менеджер команди, а за сумісництвом воротар Віктор Воробей, долучався до наступальних дій на чужій половині майданчика в якості п’ятого польового гравця. Перший гол у матчі стався вже на 1-й хвилині, коли на лівому фланзі атаки після нетривалого перепасу на потужний постріл наважився один з героїв розгромної перемоги на «льотчиками» Вадим Симонович.

Проте перевага господарів протрималася недовго. Молодята з «Вуд Еко Буд-2» притисли суперника до воріт і змусили Віктора Воробея порушити правили у власному карному майданчику. Пенальті невідпорним ударом у дев’ятку реалізував юний Ігор Мацюк -1:1.

Щоправда, паритет протримався недовго. Вже за кілька хвилин Віктор Воробей підключився до атаки на лівому фланзі атаки, отримав м’яч від Петра Шелеста і пробив у кут. А ще за мить рахунок став 3:1 після чергового майстер-класу від Петра Шелеста. А перед самою перервою четвертий м’яч «Забороля» на своє ім’я записав Сергій Чоп. Нажаль юні футзалісти Олики своїми двома чудовими шансами для взяття воріт не скористалися.

По перерві сценарій подій у матчі практично не змінився. Суперники явно змагалися у різних вагових категоріях, де роль «тяжа» грали господарі. Юнаки «кусалися», але Петро Кушнір на 18-й хвилині не вибачив захист «Вуд Еко Буд-2», а Сергій Чоп за хвилину зробив дубль і рахунок став 6:1. Трохи згодом другий дубль у матчі на крилах успіху записав до свого активу воротар-мотало Віктор Воробей, а решта подій – суха статистика протокольних цифр, з якими можна ознайомитися у технічному звіті за матч.

АСК «Забороль» з огляду на склад та рівень конкурентів однозначний фаворит дивізіону, якому лише диво може завадити зробити золотий дубль у сезоні 2021/2022. А в Олега Шахраюка перспективна молодь, котра ще скаже своє вагоме слово у футзалі та футболі нашого краю.

Кращі гравці: Петро Шелест – Ігор Мацюк