Гра


4: 7

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук А./Кунаков О.




Про гру:

Суперники, що зійшлися у звітному поєдинку цьогоріч ще не знали смаку перемог та горіли бажанням покласти цьому край і розпочати активну боротьбу за потрапляння до вісімки кращих. Одразу після стартового свистка обидва колективи помчали в атаку намагаючись забити швидкий гол і, відповідно, мати можливість обирати тактику і диктувати супернику свої умови. Поступово стала вимальовуватись ігрова перевага гостей. «West Side» хоча й не поступався в швидкості та мотивації гравців, ніяк не міг налагодити командну комбінаційну гру, партнери не завжди розуміли один одного, до того ж занадто часто припускалися браку в передачах. Як наслідок, вже до середини першого тайму «Гранітбудексклюзив» був попереду 2:0. Спочатку Роман Калитка завершив швидку контратаку, а за кілька хвилин Владислав Романюк чітко реалізував вихід сам на сам. Але гості в запалі боротьби дещо перебрали фолів і наприкінці тайму «West Side» двічі пробивав 10-метрові. Олександр Махно бездоганно реалізував обидві спроби і рахунок несподівано зрівнявся. Проте, ще до перерви Юрій Симчук знову вивів вперед «синьо-білих».

Другий тайм «Гранітбудексклюзив» розпочав дуже активно, прагнучи убезпечити себе від повторення неприємної несподіванки. І довго господарі протриматися під таким тиском не змогли. Чотири пропущених голи протягом всього двох хвилини стали фатальними і вирішили долю матчу. Наприкінці поєдинку гості скинули оберти, віддали ініціативу супернику і «West Side» дещо скоротив відставання та цього було явно замало.

Таким чином, «Гранітбудексклюзив» завдяки впевненій перемозі повертається до топ-8 Другої ліги, а «West Side» програє вчетверте поспіль, не має набраних очок і поки що виглядає явним претендентом на одну з двох путівок до Cake Cup.

Кращі гравці: Олександр Махно – Владислав Романюк