Гра


3: 1

Хронометрист / Делегат:

Столярчук А./Кунаков О.




Про гру:

Обидва колективи розпочали сезон не кращим чином і після трьох зіграних турів мали у своєму активі лише по одній перемозі, що явно не відповідає їх амбіціям. Поєдинок почався з атак «канонірів», проте молоді любартівці на чолі з граючим тренером Олександром Лисенком в дебюті зустрічі трималися доволі впевнено, не давали супернику вільно почуватися на власній половині майданчика і не забували про контратаки. Гравці «Арсенала» поступово збільшували темп і зрештою знайшли «рецепт успіху», застосувавши високий пресинг. Біля воріт «Любарта» ставало все гарячіше і врешті решт попри блискучу гру голкіпера «Select» опинився у воротах гостей – легіонер «канонірів» Обета Малачі Чемезі завершив швидку атаку. Під завісу першої половини господарям вдалося забити вдруге – Дмитро Зінкевич потужно пробив з близької відстані, але «Любарт» одразу ж скоротив відставання, завдяки старанням Олександра Лисенка, який обіграв захисника, вискочив сам на сам і потужно пробив у кут воріт.

По перерві пішла гра на зустрічних курсах і в обох команд було достатньо можливостей, щоб вирішити долю матчу на свою користь, але блискуча гра воротарів зводила нанівець усі зусилля форвардів. Поєдинок вже добігав свого кінця, коли господарям вдалося таки забити третій гол і зняти всі питання стосовно переможця, Обета Малачі Чемезі завершив гарну комбінацію партнерів. «Любарт» спробував врятуватися з п’ятим польовим гравцем, але «Арсенал» захищався злагоджено і гості були ближче до того, щоб пропустити ще, ніж відігратися.

Отож, «каноніри» набирають 3 бали і продовжують переслідувати групу лідерів, а «Любарт-Юніор» тимчасово випадає з топ-8, але гра команда дозволяє сподіватися, що в плей-офф хлопці таки будуть.

Кращі гравці: Обета Малачі Чемезі – Дмитро Нерубайло