Гра


1: 9

Хронометрист / Делегат:

Смолярчук А./Кунаков О.




Про гру:

У центральному матчі туру зійшлися команди, що досі не знали гіркоти поразок. Обидва колективи цього сезону демонструють прагматичний і результативний футзал і до стартового свистка важко було передбачити хто ж одноосібно очолить турнірну таблицю Другої ліги. Поєдинок розпочався з атак «Луцьктепло», ризикну припустити, що номінальні гості віддали ініціативу на старті матчу абсолютно свідомо, щоб мати можливість використати свою головну зброю – контратаки. І це спрацювало, вже в дебюті зустрічі «Трейдерс» мали кілька чудових нагод для взяття воріт, дві з яких реалізували. Причому комбінації були розіграні так, що Едуард Войтюк та Дмитро Оляницький закочували «Select» в порожні ворота, Сергій Запорожець не мав навіть теоретичних шансів допомогти команді. Невдалий старт підкосив господарів, їх гра розладналася, а «торговці» продовжували методично добивати суперника. В середині тайму Сергій Стернійчук ударом зльоту забив третій гол. Можливо, «Луцьктепло» зміг би повернутися у гру після голу у виконанні Вадима Павлюка, що трохи скоротив відставання, але майже одразу Сергій Трофимчук вийшовши сам на сам з Сергієм Запорожцем влучно пробив з гострого кута і відновив перевагу гостей у 3 м’ячі.

У другому таймі господарі остаточно махнули рукою на захист і пішли вперед великими силами. Їм вдалося створити чи не з десяток гольових моментів, але у рамці «Трейдерс» Олександр Шпарук тягнув все можливе й неможливе, включно з пенальті. У той же час його партнери продовжували забивати практично без перешкод і поєдинок завершився для «Луцьктепло» ніщивним розгромом 1:9.

Таким чином, ФК «Трейдерс» стає одноосібним лідером, крокуючи після чотирьох турів без втрат і в наступному турі на нього чекає останній важкий екзамен у вигляді «Арсеналу». Решта майбутніх суперників знаходяться у нижній частині турнірної таблиці. «Луцьктепло» опускається на 4-ту сходинку, але попереду ще зустрічі з прямими конкурентами і ситуацію можна виправити.

Кращі гравці: Вадим Павлюк – Едуард Войтюк